Sunday, February 13, 2011

Tinggal dua saja lagi…

assalamualaikum semua…Winking smile

seharian tak buka blog nih…huhuhu…ada exam sepanjang hari….8.30 am~9.30 am: SKP2101, 12.00 pm~12.50 pm: SKP2203, 4.00pm~5.00pm: SKP2204…..mana tak letih….penat ni sampai sekarang terasa lagi…rasa macam nak demam pun ada…n 1 lagi…rasa macam takde hujung minggu pun dalam minggu ni….semalam ada baktisiswa sampai pukul 11 am…pastu balik bilik, study untuk hari nih…n hari nih pulak exam…grrr….panjang betul rasa minggu ni….Annoyed

DSC01692[1]

  • SKP2101~Kenegaraan Malaysia
  • SKP2203~Tamadun Islam & Tamadun Asia
  • SKP2204~Hubungan Etnik
  • BBI2420~English For Academic Purpose
  • MGM3101~Principles of Management
  • ANT2001~Society & Changes

DSC01696[1]

sekarang nih aku tengah study yang lagi 2 tu…sambil bukak Fb…hahaha….n pasang lagu kuat-kuat guna woofer member aku nih…kunci pintu…dia tak balik bilik..so, malam nih sorang2 lagi la nampaknya….Nerd smile

14 kata-kata blogger:

MIA said...

ouh teruskan usaha anda !

padlie said...

Bagus la study awal..
Tak pressure sangat..

zaMir said...

@MIA
thanks mia....banyak nak kena baca nih....letih2...=P

zaMir said...

@padlie
hahaha...study awal ke, lewat ke...pressure tu tetap ade...hehe...x boleh lari...=P

Awang Hafiz said...

ternampak subjek TITAS, antara subjek yg paling tak suka time study dulu.. pecah kepala nak menghafal sejarah..

zaMir said...

@Awang Hafiz
agak pecah kepala jugak la...mmg pening...aku nih anti subjek sejarah...hahaha...dari sekolah x pnah2 score subjek sejarah....=P

MIA said...

biasalah tu. bakal dr kena study hard tau ! HAHA

zaMir said...

@MIA
hahaha...masalahnya sem nih takde lg subjek2 tu....sedih2...nak sgt2...tu yg kurang brsemangat sem nih...=P

..arcmabaharin.. said...

gud lak...

anda di tagged
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-paling-comel.html

arep_lockermonth said...

chaiyok chaiyok zamir!!

zaMir said...

@..arcmabaharin..
ok2...tgh study nih...

zaMir said...

@arep_lockermonth
wokeh arep!!!...=P

FasiHaH SupiaN said...

zamir, sama lah, minggu exam sekarang nie..haizz

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
hahaha...wokeh...gud luck ye fasihah...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat