Wednesday, February 16, 2011

Usianya sudah mencecah 3 bulan….

 

Nerd smileAssalamualaikum semua…!!!Nerd smile

hmmm….pejam celik..pejam celik…hari ini dah masuk 3 bulan aku berblog…tak sangka betul..cepat betul masa berlalu..hari ini 16 Februari 2011..genap 3 bulan umur blog aku nih…entah la…setiap sebulan aku akan buat 1 entri khas tentang umur blog aku nih…setiap 16 haribulan setiap bulan….hahahaOpen-mouthed smile

dalam masa 3 bulan nih…macam-macam yang aku buat…join gathering la…lepak-lepak dengan blogger-blogger lain…makin ramai kawan aku dapat dengan blogging nih…makin lama makin seronok menaip…hehehe…setakat nih aku dapat join sekali je gathering..sewaktu kat Times Square hari tu…dan yang semalam punya kat Shah Alam aku tak dapat join..atas sebab-sebab tertentu…hehehe..sebab hari ni aku ade exam…pukul 3.30 pm kejap lagi…aku guna masa semalam untuk ulangkaji je…jeles je rasanya…nak nangis..Crying face 

malam sebelum gathering semalam, aku ada join lepak-lepak dengan blogger-blogger yang aku kenal sewaktu gathering hari tu….BEN ASHAARI pun turun jugak…best2…macam-macam benda pasal blogging nih aku dapat…macam-macam tips…secara terus…hehe…terima kasih kat UJANG sebab ambil aku kat kolej…n terima kasih kat TH sebab hantar aku balik kolej…hahaha….Thumbs up

setakat 3 bulan nih, follower blog aku nih telah pun mencecah 700++ orang follower…terima kasih kat korang semua sebab sudi singgah & follow blog yang tak seberapa nih….sayang lebih la kat korang semua…Red heart..aku akan terus berblogging nih…tak tahu lah sampai bila…aku rasa seronok pulak blogging nih…

image

sebenarnya aku nak tukar URL blog aku nih…*bukan tukar ke domain sendiri tau…*..tapi ada orang kata nanti follower tak jumpa blog kita kat ‘Dashboard’ dia…betul ke?? aku keliru sekarang nih…kalau tukar ke domain sendiri takde pulak masalah nih…pelik betul…entah la…nak tukar URL ke tak nak…macam mana nih??Don't tell anyone smile

10 kata-kata blogger:

Wan Fakhrul Rin said...

Ha?? Ko baru 3 bulan Zamir, dah fofular tahap gaban? Haha.. tahniah wey XD

zaMir said...

@Wan Fakhrul Rin
yup..betul la..kau start betul2 16 Nov 2010...

Penyair SenjA said...

tahniah.......

Izamir Ridzwan said...

zamir.. cmni la sng x pyh buat kkerja 2-3 kali.. mksud IR, nnt tukar terus domain sendiri.. klu tukar url je pastu nanti nk tukar lagi skli.. tak ke susah nnt reader.??

Rozuan Ismail said...

wah..3 ulan blog..follower dh ramai ..lagi ramai dari wan..wan dah 1 tahun lebih blog..baru byk ni..hehe

zaMir said...

@Penyair SenjA
terima kasi wahai penyair senja...=P

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
hmmm...betul jugak tu IR...rasenye biar la h dulu pasal URL nih...tapi lambat lagi rasenye nak tuka ke domain sendiri...belum ready lagi rasenye...

zaMir said...

@Rozuan Ismail
takpe2...slow2 la wan....skarang x busy mmg rajin...nnt xtau la bila2 dah x rajin nnt...tkut bersawang pulak blog nih...=P

yayalya said...

waaa popular jg awk ni ek... br 3bulan tp follower da ramai... :)
apa2 pon happy anniversary and good luck for exam..

singgah dr SB

zaMir said...

@yayalya
mane ade popular...huhuhu...ni sebab rajin BW time cuti sem lepas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat