Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Assalamualaikum semua….

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • umur nak masuk 20 tahun nih…bulan 11 nanti…hehe..lahir kat KL..menetap di Selangor…masih belajar lagi…di UPM Serdang…dah 2 tahun kat UPM…setakat nih belajar kat negeri Selangor je…sekolah rendah & menengah kat Gombak…tingkatan 4 masuk sekolah teknik..kat Sepang…kat Selangor je la…anak bongsu drpd 5 orang adik-beradik…suka makan apa-apa je...asalkan sedap & halal..sekarang nih suka minum air soya…sedap…boleh ingat apa yang orang lain tak boleh ingat..tapi susah nak ingat perkara yang patut diingati…contohnya time belajar..susah nak ingat…tapi benda lain senang pulak ingat..hahaha…tu je la ye..tak boleh panjang2…Nyah-Nyah

  • Profesion anda sekarang ?
  • Profesion?? masih bergelar seorang pelajar di UPM…dalam jurusan DPV…veterinar…suka kat haiwan…paling geram bila tengok video haiwan kena seksa…Insya Allah akan grad pada tahun 2015/2016…Hot smile

  • Blog favourite anda .. kenapa ?
  • Blog favourite nih banyak…macam blog BEN sendiri…sebab selalu update…blog yang ada kat Bloglist sebelah kanan blog nih..banyak sangat nak taip…sebab dorang nih rajin update dan seronok bila baca…tak membosankan…Winking smile

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
  • Thumbs downhurrmm…blog yang suka mengata blogger-blogger lain…blog yang berat..penuh dengan widget-widget yang rasanya tak perlu….blog yang ada lagu…*tapi x semua blog yang ada lagu tu x best tau…*

  • Impian anda terhadap blog anda ..
  • Impian?? tak meletakkan harapan pun kat blog nih…setakat ni la…sebab baru je start blogging nih…esok genaplah usia blog nih 4 bulan…Be right back

    27 kata-kata blogger:

    c-tea said...

    nice nye...baru nak 20 rupanya...semoga dapat capai cita-cita...blog ni cantik..hitam kuning..nice sangat...

    jom lah singgah blog ct pulak.

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    nub said...

    hang upm kolej mna?

    Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

    Kita 1 negeri lah. Nti boleh jumpa. Hehe. :)

    IzudeanSEVEN said...

    nak kenal ngan abang leh tak? hehe

    zamir...bile nak joging + photosnap nieh...hehe

    Nour Akmal said...

    ramai juga org sel ni..
    sama la kite..=) upm jgk..huhuhu

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    pRiNCe said...

    prince blogger kuala lumpur..
    datang dari segmen abg ben..
    maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

    nadiemsharmz said...

    salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    fRaMe+LenSeS said...

    Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    Chekgu Azrine said...

    salam kenal dari blog BA

    mai la singgah sini erk

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    Hazrina Erin said...

    saya org selangor gak!
    salam kenal^^
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    upm ke? sy ukm(:

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...
    berjiran rupanye...

    eqbalzack said...

    salam zamir..abg eq singgah sini (sebab cuti 2 hari) hehe...selamat berkuliah..

    zaMir said...

    @c-tea
    thanks sebab sudu dtg sini...=P

    zaMir said...

    @nub
    k17....dulu asasi duk k13....

    zaMir said...

    @Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
    kat mane tu???

    zaMir said...

    @IzudeanSEVEN
    woit!!! ahad pagi jom!!! hahah

    zaMir said...

    @Nour Akmal
    selangor oh selangor...heheh...=P

    zaMir said...

    @pRiNCe
    newbie ke..ape ke..same je..hehehe...

    zaMir said...

    @nadiemsharmz
    thanks sebab sudi singgah....=P

    zaMir said...

    @fRaMe LenSeS
    kampung saya kat Perlis....

    zaMir said...

    @Chekgu Azrine
    thanks sebab sudi singgah...=P

    zaMir said...

    @Hazrina Erin
    tak jauh dah tu....sebelah je...hehehe...

    zaMir said...

    @solo molo
    KL dgn selangor xde beza rasanya....hahah

    zaMir said...

    @eqbalzack
    cuti2 malaysia la abg eq ye...huhuhu...jeles2...takpe2..nnt saya cuti 4 bulan...hahaha..

    Diari-Selebriti-Mama said...

    slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA.
    n terus follow kamu zamir ^^

    semoga berjaya menjadi graduan upm!
    eyy memang tak boleh juga tengok penyeksaan haiwan!


    jemput baca

    sambal ketuk langkah demi langkah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

    Lulu caldina said...

    Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat