Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG

Assalamualaikum semua…Smile with tongue out…aku nak join segmen bro Ben nih…tajuknya---> DISEBALIK TABIR BLOG

 IMG_9434

tengah tengok kat netbook…hehehe…

hurrmm..nak cerita pasal ape ek..??? ok la…aku dilahirkan pada 9 Nov 91…aku nih berumur 19 tahun berapa bulan ntah…tahun 2011 nih 20 tahun la kan…tapi yang tak tahan nak gelak tu…orang kata aku nih dah macam berumur lebih 20 pulak dah…lawak2…aku gelak je bila orang kata macam tu…hehe…masih belajar lagi…di UPM, Serdang…jurusan vet tahun 1…kalau ade ternampak tu…tegur-tegur la ye….setakat nih baru je jumpa 2 3 blogger UPM nih termasuk yang femes tu….teringin jugak nak kenal2 kan…

image

setakat nih follower yang ada seramai 819 orang…

  • Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

hurrmmm…kalau aku takde blog..aku akan melekat kat Facebook je…tak pun just guna internet untuk buat assignment…dan Twitter…aku baru je buat…baru je nak belajar guna benda alah tu…Friendster n Myspace dah lama terkubur…hehehe…Hot smile

  • Ceritakan kepentingan blog kepada anda

Blog??? banyak kepentingan dia…yang paling best ialah dapat ramai kawan-kawan baru…tak kira umur…dan macam-macam boleh dikongsikan kat blog nih sebenarnya…dapat belajar perkara baru yang sebelum nih kita tak tahu pun….Thumbs up

  • Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

blog wajib?? errkkk…banyak…yang paling tak tahan bila nak gelak bila singgah blog si NYAH UJANG nih…ade je benda ngarut2…tak pasal2 entry pagi tadi aku kena cop pulak dah….grrr….nakal ye ko ujang!!! nak kawin makin menjadi pulak dah…hahaha…

26 kata-kata blogger:

cik_hani said...

salam ziarah,,da follow cni.. =))

imah said...

hahaha.. ujang an kawan baik ko =P

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Azham Vosovic said...

Waow, kamu baru 19??? kita sama umur la rupanya.... huhuhu... jgn risau sbb sy pun selalu disalah ertikan sebagai seorang yang sudah berumur lebih dr 20 tahun..

Ujang9897 said...

dah kau mmg kaki melan..hahahah

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

mas.saari said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

zaMir said...

@cik_hani
jemput la masuk...jgn segan2....

zaMir said...

@imah
ceeiit!! ujang tu musuh utama aku tau...hahaha!!!

zaMir said...

@apisv2
thanks sebab singgah ye...=P

zaMir said...

@Azham Vosovic
hahaha...biarlah ape orang nak kate kan??...huhuhu

zaMir said...

@Ujang9897
grrr....mmg gila....!!!!

zaMir said...

@cik ayin
slamat pagi...terima kasih sebab singgah ye...=P

zaMir said...

@mrsazrul
salam perkenalan....=P

zaMir said...

@mas.saari
salam perkenalan....=P
terima kasih...=P

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben...saya pun minat fotografiii..meh tukor dslr..sangguppp???

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

rizaros said...

clear sgguh gmbe..suka2.. :)
salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

zaMir said...

@yatie's EPISODE
salam perkenalan....=P

zaMir said...

@diyana
terbang je la...haha...=P

zaMir said...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥
errkkk....tak tau nak cakap ape...=P

zaMir said...

@rizaros
hehe....gambar tu member yg tolong capture...

zaMir said...

@Kei Seichi
salam perkenalan...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat