Wednesday, March 2, 2011

Cik ANON: baik VS nakal…

Assalamualaikum semua…Hot smile

hurmmm…tiba-tiba rasa nak cerita pasal si Anonymous nih pulak dah…aku bukan apa..sebab kadang-kadang mereka nih ‘baik’ dan kadang-kadang ‘nakal’….nakal?? aku guna perkataan nakal sebab dorang nih suka je usik si pemilik blog tu…haha..dorang tak jahat…mungkin dorang saja-saja je kot nak kacau….tapi ada jugak yang kacau sampai jatuhkan maruah blogger tu…hah…macam mana tu?? ni dah kes lain dah nih….Disappointed smile

Antara ciri-ciri Cik Anon yang baik aku pernah namapk komen dia kat blog orang lain adalah seperti meninggalkan komen yang membina…beri pendapat yang bernas…komen tak berunsur memalukan seseorang…Thumbs up

yang nakal nih pulak, komen dia kadang-kadang boleh bikin gaduh…boleh memalukan seseorang..dan kadang-kadang ada yang siap tutup blog lagi bila si Anon nih komen yang bukan-bukan…ada sesetengah blogger nih layan je komen si Anon nih…sebab mereka terima je…dan ada yang hentam balik…itu lain cerita la kan….ada je orang kata si Anonymous yang komen benda2 yang negatif nih pengecut..tak nak tunjuk identiti…haha..aku setuju…kalau dah komen gila-gila tu..tunjuk la rupa kan?? baru la betul..nih tak…main nyorok-nyorok pulak dah…Thumbs down

hahaha..kadang-kadang tu aku nak tergelak pun ada jugak…ada siap tinggal nama…tapi tak tinggalkan link blog…sama je la dengan si Anonymous tu…contohnya dalam entry si UJANG nih….aku gelak sambil guling-guling bila baca komen seseorang tu…hahaha…si Ujang pulak layan je..hahaha…

10 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

dia seronok lagi anon komen

imah said...

hehe.. nasib badan la bro..

Ujang9897 said...

owh...kau la zaki ek..hahahaha

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
ujang memang suka pun.,hahaha

zaMir said...

@imah
haha...nasib memang nasib..

zaMir said...

@Ujang9897
ceittt!! Main tuduh pulak dh...grrr...

taufiq helios said...

muahaha...ko penah jadik anon ke Z?

zaMir said...

@taufiq helios
errkkk...belum pernah lagi,...tp pernah berniat..hahahah!!!

rizaros said...

HEHHE.. :)
SAlam pkenalan..
dtg dr blog ben.. jom follow sy jgak sbgai smangat sy untuk bblog... rizaros.blogspot.com.

zaMir said...

@rizaros
salam perkenalan...terima kasih sebab sudi singgah n follow sini ye...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat