Friday, March 4, 2011

GIVEAWAY 3 SPONSOR

ASSALAMUALAIKUM SEMUA…Hot smile

ok, sempena 3/3/2011 nih..aku nak join GA GIVEAWAY 3 SPONSOR….aku join GA eqbalzack.com nih kali yang ke-4 ye…bukan kali yang ke TIGA…hehe…tapi kali nih ada TIGA sponsor…apa yang best tentang TIGA nih??? jom kita tengok….

kat hadiah tajaan enjoylukis.blogspot.com nih…lukisan…ada TIGA gambar orang gadis…dan mereka kelihatan berbeza…TIGA jenis pakaian & fesyen rambut yang berbeza…menarik kan?? penaja nih kata mereka nih gadis-gadis vogue…hahaha….

ok…TIGA yang lagi 1 nih pulak….datangnya dari hadiah penaja GA nih jugak iaitu mummy-who-bakes.blogspot.com …hahaha…cuba kita perhatikan…mana datangnya TIGA tu…

ok… 3 X 3 = 9 kan?? begitu jugak 3kuasa2 = 9 …coklat putih pulak disusun TIGA biji dalam sebaris bersudut 45 darjah…ada TIGA jenis dalam kotak tu…1. putih sahaja…2. coklat sahaja… 3. putih & coklat….kalau dapat hadiah nih…aku nak kongsi dengan TIGA orang blogger UPM nih…nak kasi seorang TIGA biji coklat…siapa?? hehehe…

tidak terkecuali penganjur yang juga sebagai penaja untuk GA nih…hadiah pun berunsur TIGA jugak…

ok lah…segalanya berkait dengan angka TIGA…unik sekali bunyinya, kan??? termasuklah aku nih yang dah TIGA bulan aku berblogging…

dah lama rasanya tak berpantun nih..hehehe…

TIGA ekor kucing beranak,

Mana nak sama si kucing Parsi,

Orang nak kasi hadiah..siapa yang tak nak,

Kalau nak..join la GA TIGA Sponsor ini..

 

untuk GIVEAWAY 3 SPONSOR nih aku nak tag si Taufiq Helios nih….

14 kata-kata blogger:

imah said...

wah!! smart!! ko nak share ngan aku an an an hadiah uh ^^ wehehehe

eqbalzack said...

perghhh...sudah siap! bravo2! hehe

abg eq dah linkkan kat blog...

Jaa said...

cukup syarat dengan segala macam 3...haha..gud luck...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good Luck :)

cik hanym said...

weyh ! kte share lahh,,haha
ekat jaa,, aq kat serumpun ..ngee :))

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum...

good luck tuk ga, sy nak join gak, tp tak tahu nak citer apa... tahniah, satu entri dr perspektif yg berlainan... agak kritis...

zaMir said...

@imah
errkkk...ADK...(akan diberitahu kemudian)

zaMir said...

@eqbalzack
ok abg eq!!! terima kasih....=P

zaMir said...

@Jaa
hehe...rasenye macam tak cukup lagi...mesti ade lagi kan??.,...=P

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
thanks atul!!...=P

zaMir said...

@cik hanym
errkkk....entah menang entahkan tidak....huhuhu...=P

zaMir said...

@Areef Ibn Naim
terima kasih...=P

qin said...

wish u luck!!

zaMir said...

@qin
thanks...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat