Sunday, March 6, 2011

Menu malam ini…

Assalamualaikum semua….Smile with tongue out

hurmmmm…dah lama rasanya tak update blog nih…semalam sepi tanpa 1 enytr pun…sebab busy nak siapkan assignment..ada 2 lagi report assignment yang belum siap…ada masa lagi…buat slow-slow…tak nak kelam-kabut…tak nak buat last minute…hehehe….tadi aku curi masa kejap pergi The Mines sorang-sorang…hehehe…saja je…bebas berjalan sorang-sorang…sekali-sekala apa salahnya kan???bukan ada ape-ape pun kat The Mines tu…sebab dah selalu sangat pergi…dah dekat je dengan UPM…itulah tempat biasa student-student UPM jalan-jalan selain Mid Valley & Alamanda…ada jugak student UNITEN & KLIUC..kampus dorang pun tak jauh dengan UPM… aku rasa nak makan sesuatu yang sebelum nih aku lalu je kat depan kedai dia…tapi kali nih aku pasang niat nak beli 1….hehehe…nak merasa kononnya…teeettt!!!Be right back

IMG_0080

aku beli sandwich kat SUBWAY….harga tu rahsia…korang mesti dah tau kan???kenyang habis…lain kali kalau nak beli nih, kena perut kosong tau…hehehe…

22 kata-kata blogger:

taufiq helios said...

oit! bila masa ko pegi times? aku dalam pkol 2 tadik ada sana gak

me_nazri said...

dah lame nak beli makanan kat subway ...nmpak sgt sedap...

munGe سلواني said...

Ya Allah, sodap ea..terliur den...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer...bg lah sis sikit.haiya..

ZACK ENTRY said...

adess, lapar balik lak..ini semua KO PUNYA PASAL!haha ggrrrr

zaMir said...

@taufiq helios
aku g kul 3 kot..hahah....sorang2 je...=P

zaMir said...

@me_nazri
nih pun 1st time saya beli...hehehe...x reti camne nak pilih td...main tibai je...=P

zaMir said...

@munGe سلواني
meh sini nak lap air liur tu...jgn kasi meleleh...=P

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
sedappppp..huhuhu...meh sini nak suap sket...=P

zaMir said...

@ZACK ENTRY
hahaha...best ke tengok?? saje nak naikkan nafsu makan ko...jahat tak aku??? haahah!!! kejam!!

iqbalhakimi said...

err..man kalah tapi rasa lapor..bak sikit..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh sedap nampak mengiurkan plak... iss meleleh air liur ni

man yusoef said...

oh ada subway eh kat mines...tak perasan aku...haha

zaMir said...

@iqbalhakimi
errrkkk...x dpat dah...g bli sendiri...hahha!!!

zaMir said...

@Afzainizam
tahan..tahan...hahah...=P

zaMir said...

@man yusoef
ye la..ko kan study je dulu2 kan...g mines pun study..hahah

Izamir Ridzwan said...

sorr lambat komen.. bru sempat bw ni.. giler sandwich tu.. dah macam roti john je tgok

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
roti dia ade tabur2 oregano n parmesan cheese...tu yg sedap tu...hahah...=P

eRza farEeha said...

wahh..leh la blnje pas ni..haha

zaMir said...

@eRza farEeha
errkkk....nape kena blanje??

h A n Y S said...

sumpah hampir terleleh air liurku tgk gambo sandwich ni! grrrr~!!

zaMir said...

@h A n Y S
kalau meleleh tu...sila la lap ye...hehe...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat