Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

Assalamualaikum semua…

  • Sila jelaskan kenapa anda berblog ?

errkkk…kalau nak kata untuk suka-suka tu..ada la jugak…tapi ada jugak sebab lain….ya!!! memang tak nak tipu!! orang kata boleh dapat duit dengan berblog nih…for sure lah itu pun boleh jadi antara alasannya kan??haha…sebab lain..boleh berkongsi cerita dengan orang lain..macam-macam la…banyak…Winking smile

  • Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

yang nih memang tak dapat dinafikan…apa-apa bidang yang kita nampak luarannya perempuan lebih ramai..tapi yang perform sape?? lelaki jugak kan?? haha…lelaki nih memang tak boleh lari daripada sifat “kreatif” nih…mungkin tu lumrah kot…mungkin jugak lelaki nih suka olah cerita yang menarik..contohnya si UJANG nih..sape yang tak kenal dia dengan cara dia tulis entry kan?? hahah!!!

  • Blog wanita yang anda suka baca ...

errmmm…saya memang tak nafikan..setiap kali saya log in blog..saya akan tengok kat bloglist saya…saya paling suka baca blog akak LM…hehe…memang seronok…ada pasal kisah kehidupan kat Qatar sana…suka kongsi cerita..macam-macam la…pasal masak-masak pun ada…rasa dia macam kat Malaysia pulak..haha…nih bukan bodek ye…ikhlas punya…hahaha…Nyah-Nyah

5 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...tq sebab suka baca blog akak zamir..terharu sgt2..

Diba Chan said...

hahaha :)
saje nyebok komen kat sini. boleh kann ?

Encik Blogger said...

best blog kak LM.. hurm... =)

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

pendapat yang simple tapi menarik!

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat