Wednesday, March 9, 2011

Perhatian semua…

Assalamualaikum semua…Hot smile

hahaha…gila-gila betul la kawan-kawan aku nih… dia sebenarnya kena jadi wakil kelas untuk subjek Tamadun Islam & Tamadun Asia…nama femes dia TITAS la kan….sebenarnya dah 2 minggu kelas nih batal…tadi tiba-tiba aku n kawan-kawan aku terjumpa notis nih pulak…ramai-ramai ktorang gelak depan dewan kuliah nih…haha…Wan2….jual no. phone nampak!!!!! nasib baik tak gelak sampai guling-guling..hahaha!!!!Nyah-Nyah

 

191687_198395966851538_100000434076298_658205_2410550_o

siap letak display name kat Facebook lagi tu….no. phone la…nasib baik tak letak skali no. plat motor n no. bilik..hahhaah….

22 kata-kata blogger:

FasiHaH SupiaN said...

hebatlah sistem korang zamir ;)
sampai begitu sekali...hehe

bun said...

hahaahaha,dah maju

blog takde ke??

tambah sekali

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hebat..bg semua info!

me_nazri said...

desperate sgt ke ape ni... hahah

Asha Shalina said...

zamir..kt mana ni!! fakulti mana? aku nak cari!! hahaha

Izamir Ridzwan said...

ym, skype, twitter dia xmau bg skli ka?

nIsYa said...

sambil menyelam, minum air nih :D hahahaaa

eqbalzack said...

sesiapa yg nak tambah kenalan sesuai sgt buat mcm tu..hehe

-ilhamArman- said...

nasib dia xtulis "SILA JADI FOLLOWER SAYA DI BLOG BLA BLA BLA".. hahaha

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
errkk....hebat?? hebat tang mane tu???

zaMir said...

@bun
haha...dia takde blog lg...nnt la..suruh dia buat pas nih...

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
haha....saje je dorang nih....main2..hehe....

zaMir said...

@me_nazri
entah le...mungkin niat dia baik mot...nak sampaikan pesanan lecturer...

zaMir said...

@Asha Shalina
hahah...cari la..baru je tanggalkan smalam...kat fac. ekologi....dkfem 3...hehe....

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
kena slow2 IR...nnt la....hehe...

zaMir said...

@nIsYa
ape salahnya kan??? hehehe...

zaMir said...

@eqbalzack
hehe...abg eq xnak try ke nak buat cam nih??? errrkk...hehe..

zaMir said...

@-ilhamArman-
hahah...dia takde blog lagi..nnt la...

Ujang9897 said...

no jantan watper..hahah

zaMir said...

@Ujang9897
eh!! ujang, bukan ko suke ker??? hahah...=P

Hanim Mahali said...

hahaha... promote diri ke apa tu...
#gelakbergulingguling

zaMir said...

@Hanim Mahali
hahha....entah le...saje suka2 kot...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat