Tuesday, March 22, 2011

Kenapa Selalu “Crashed”??

Assalamualaikum semua….

aku rasa agak tension setiap kali nak upload header kat blog, gambar kat Fb…n macam-macam la…UPLOAD je…bila DOWNLOAD ok pulak dah….grrr….apa masalahnya kat browser aku ni ek?? bukan aku sorang je…ramai lagi rasanya…bila tanya member-member aku yang guna Google Chrome nih…mesti ada prob nih….bukan kat Google Chrome je….kat Rockmelt la..kat Firefox la….geram betul rasanya…apsal ye??? korang ada tau tak camne nak fix problem nih….

nih contohnya yang terjadi kat Firefox aku…bila klik “Upload”..dia kuar nih….pastu terus terpadam windows Firefox….grrrr….dah kena restart balik Firefox nih….

image

puas dah aku uninstall Firefox dengan Google Chrome aku nih….Rockmelt aku terus corrupt….dah tak boleh guna dah….aku uninstall je Rockmelt nih terus…huhuhu….

yang ajaibnya…kat IE a.k.a Internet Explorer ok la pulak…tak jadi macam semua nih…so, sekarang nih bila aku nak upload sesuatu…terpaksa la guna IE….haissshhh dah la IE tu lembab nak mampus….

korang ada solution tak untuk masalah macam aku nih?? tolong ye…kongsi la sama-sama…tak baik makan sorang-sorang tau…Smile with tongue out

10 kata-kata blogger:

c-tea said...

adeh...sadis kan..ct tak pernah kene lak macam tu..siyes tak pernah..

mungkin ade satu masalah pada internet yang awk guna..mungkin dieorang block sesetengah search engine yang ada dalam line tenet tu yang tidak membolehkan awk mengupload sebarang gambar atau doc..

Ujang9897 said...

kau tanya aku mmg buta IT..aku rasa kau byk simpan porn kot

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak pandai...x leh bantu zamir

Izamir Ridzwan said...

ie saja sabotaj kot x mau bg browser l;ain install sekali dgn dia.. haha

ZACK ENTRY said...

ko format laptop ko, kompem ok..kalau tak ok, jual jer laptop tu..kalau tak dapat jual, sedekah je kat aku..lalala

zaMir said...

@c-tea
rasenye cam takde kene-mngena ngan search engine.....

zaMir said...

@Ujang9897
ceeiittt!!! mane ade porn2 nih....tu ko je....

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
takpe la akak....tq...=P

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
hahaha....IE tu selalu lembab....x pernah nak laju2....

zaMir said...

@ZACK ENTRY
mmg niat nak format je..hahhaa....tp kedai bawah nih dah tutup dah...x bukak2 dah...malas nak g jauh2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat