Tuesday, March 8, 2011

Kisah Crocs…

Assalamualaikum semua…Hot smile

kali nih aku nak cerita sikit pasal crocs yang aku pakai sekarang nih….bukan nak menunjuk ye..tapi nak kongsi keselesaan dia tu..hehehe….

aku beli Crocs aku nih sebulan yang lepas….harga dia RM99 je…memang mahal sikit…kat kedai Crocs kat Mid Valley…tapi yang aku beli nih design biasa-biasa je….tu pun dah ok...tapi bila nak dibandingkan ketahanan dia tu…memang tahan lama jika dibandingkan dengan sandal yang harga lebih kurang RM 30-40 tu…kalau beli sandal tu..tahan pun dalam etahun je…lepas tu kena beli baru lagi…kan2?? bukannya tahan lama pun…basah pun x boleh…kalau Crocs nih..basah pun ok je…cepat kering….

nih la Crocs yang aku beli tu…simple je….aku pakai untuk pergi mana-mana je…pergi jalan-jalan…pergi kuliah…n mana je la….senang…basah pun tak payah risau….x melecet pun kaki kalau korang pandai pilih saiz yang betul.…sempat aku snap gambar nih masa tengah tunggu bas nak balik Kolej 17…hehehe…kebetulan aku bawak kamera…bosan menunggu bas yang lambat…Smile with tongue out

IMG_0089

IMG_0090

cantik tak kaki aku??? errkk…hahaha….Sarcastic smile

korang nak baca kisah Crocs kak LM tak?? baca kat SINI

9 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

rm99.. erkkk mhl bnor

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh cantik..ada offer ke?biasa seratus lbh kan?klu beli on9..lg murah tau zamir

najwa's said...

a'ah ler. cmna ko punya bole murah sket ni? da turun rege eh? (-.-')

aku beli 2 setengah tahun yg lepas, smpai skrg bole pakai lagi. :) suke.

ekk, aku pompuan suke letak kartun2 cute kat lubang2 tuh. :P

fadhdeela said...

btol2..crocs dia punye kualiti terbaik..kalo jalan jauh pun xlengguh kaki..

Meh singgah: Video Terbaikkk la yopp!!

aDisH.sHidA said...

saya x de cros....teringin nak pakai

++ my name is Zai Hamzah ++ said...

dulu ada kasut crocs..tp dh buang..so peratikanla betui2 yep..
klik kat link ni :~
http://www.ohtidak.com/oh-tulisan-allah-inspirasi-kepada-logo-crocs/

Ujang9897 said...

lain kali beli yg local jer..=)

imah said...

putih kaki bro =P

Miss Zahirah said...

cantik crocs.. sape banje?? hahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat