Monday, March 7, 2011

Exam oh Exam….

Asssalamualaikum semua….Hot smile

hurrmm…sekarang nih aku dah slow-slow dengan blog…dah jarang update..sebab busy menyiapkan assignment yang berlambak-lambak….naik pening dibuatnya….3 report nak kena submit minggu depan..minggu ke-10…sekarang nih minggu ke-9….ok la..nih jadual final exam aku untuk semester nih…..

IMG_0086IMG_0087

walaupun agak ‘pack’…tapi sebenarnya bagus…abis pun awal…hehehe….sempat lagi aku letak notification untuk si UJANG nih….hahaha….aku akan cuba terjah…buat kacau sket…hehehe….

  • SKP2101: KENEGARAAN MALAYSIA
  • SKP2203: TITAS
  • SKP2204: HUBUNGAN ETNIK
  • BBI2420: ENGLISH FOR ACADEMIC PURPOSE
  • MGM3101: PRINCIPLES OF MANAGEMENT
  • ANT2001: SOCIETY & CHANGES…belum keluar lagi jadual yang nih….

12 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck akak doakan tuk adik akak sorang ni.jg kesihatan supaya blh jwb dgn baik nnt

Dang Intan Duka said...

good luck.. :)
sama la nasib kita ni..makin nak dekat dengan exam sume.. :)

asybedazzle said...

good luck la bro :)

QaRr JaliL said...

all the best bro :)

yoi said...

pergh. hari2 ade paper. memang best!

MIA said...

good luck ;)

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
terima kasih ye akak...hehe..akak pun jage kesihatan kat perantauan tu...=P

zaMir said...

@Dang Intan Duka
hehe...gud luck ye...same2 kita study..pulun abis2..

zaMir said...

@asybedazzle
thanks...=P

zaMir said...

@QaRr JaliL
ko pun same...all the best!!..=P

zaMir said...

@yoi
huhuhu...memang menakutkan bila tgk jadual nih...=P

zaMir said...

@MIA
thanks mia...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat