Saturday, May 7, 2011

Fakta Menarik Tentang Artis a.k.a #retis Sebelum Terkenal…

Assalamualaikum…selamat berhujung minggu…

tadi ade terbaca majalah kat atas meja ruang tamu rumah aku nih..entah siapa punya…senior aku kot…haha…letih mengemas barang nak meninggalkan kolej kesayangan

IMG_1052

entry ini bukanlah bertujuan untuk mengagung-agungkan para artis a.k.a #retis nih…cuma nak berkongsi je…mereka pun sanggup berusaha..bersusah-payah nak dapatkan sesuatu tu…kita pun, kalau nak satu kejayaan tu mestilah disusuli dengan usaha kan?? “kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya…”ececeh…main pepatah pulak ko ye…hahah…dan ingat!! artis bukanlah idola yang terbaik untuk kita…haha…

segala fakta ini dipetik daripada majalah keluaran Karangkraf yang terbaru…

P/s: maaf..malas nak taip..ambil gambar je la ye…sama je kan?? haha…

17 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak jd org terkenal kena usaha lbh.tu jek resipenyer

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
betul tu akak...hehe...sokong3!!

tulus sweet said...

deorang ni rajin ubah nasib...:)

Faizal Fredley said...

mesti majalah maskulin ni kan...

HazHand said...

Retis tolll.haha

zaMir said...

@tulus sweet
yup...betul tu...kalau kita tak usaha nak ubah nasib kita, siapa lagi yg nak ubah kan??

zaMir said...

@Faizal Fredley
haha..ko punya post yg smalam tu pun sama kan??

zaMir said...

@HazHand
ko pun #retis jugak....

hysman said...

mane taw satu hari nnt kite pun bole bjaya cam dorg.. huhu

zaMir said...

@hysman
hahaha...tapi berlainan matlamat...cuma usaha tu yg pnting..

FasiHaH SupiaN said...

tahu takpa...mana ada org terus boleh berjaya dan popular....

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
haha....jgn jadikan artis sbagai idola...huhu...=)

Hanim Mahali said...

memang terserlah kemalasan dia... hish hish...

luqman zakaria said...

giler ah..

esul said...

haaaaaa aku penah baca magazine ni! haha

Bro Framestone said...

bro hanya manusia biasa :)

Izamir Ridzwan said...

yg bulat xkn dapat bergolek, yg pipih x kn dtg melayang.. hihi berusaha tgga kejayaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat