Friday, May 20, 2011

Ini blogger gila…

Assalamualaikum….

Dah seminggu lebih tak ber-update…tiba2 mood nak berblog dah hilang kejap…huhuhu…dan dah banyak entry-entry yang dah jadi draft…terbengkalai separuh jalan…hihi…kali nih aku nak kongsi sedikit pasal kisah-kisah seorang blogger yang digambarkan dalam komik Lawak Kampus nih….aku dah ade semua series komik nih…best pulak baca…selalu gelak sorang-sorang dalam LRT bila baca komik nih…hahahah

IMG_1261IMG_1262IMG_1263

huhuhu….yang tak tahan aku nak gelak tu bila baca yang ke-2 tu….benda alah tu pun nak post kat blog…agak menjelikkan…yang ketiga tu agak2 boleh terjadi ke? kalau kat Fb atau Twitter mungkin boleh jadi kot…kalau kat blog tak pasti…tapi…yang pertama tu aku rasa macam terkena tempias kat aku la…hihihi…dulu aku pernah buat macam tu jugak…tengok kat entry nih….--->

 Aku dah habis test...oh yeah!!!

10 kata-kata blogger:

Liyana Zahim said...

Morale: Dun write smtg out of ignorance.. Hahahah..

senyumSOYA said...

@Liyana Zahim

stuju ngn liyana.. ehhhehhehe..berhati dlm menulis..(^^!

sYafIk-wAy said...

hahaha , kalau ada yang macam kartun kedua tuh ak tak tahu lah . konfom gilaas !

*lama tak baca lawak kampus*

Rozuan Ismail said...

haha.amik gambar soalan exam untuk update blog =) haha

kaizen said...

agak gler laa....

peep said...

haha da lame gile x bace utopia kott..

logorithm said...

Iye ker nak masuk blog? Ker nak hantar kat someone mintak tolong carikan jawapan? Hehe...

NURUL NADIAH MAMAT said...

yg kedua pon nak masuk blog...? ekeke.....

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..abes semua nak masuk blog...yang ke dua tak leh pergi..

RaNiA said...

hahaha..apa daaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat