Tuesday, May 3, 2011

Majlis Kahwin Ujang…

Assalamualaikum…

lama dah tak update…saje je nak biarkan blog aku nih bersawang…hahaha…kali nih aku nak post tentang majlis perkahwinan Ujang dengan Yana yg berlangsung semalam..tp yang nih belah si Ujang…belah Yana tak pegi la…haha…dah jadi tempat gathering pulak….huhu…malas nak membebel panjang….mula2 kumpul ramai2 kat Mc D Bangi…then aku pun sempat la membeli McFlurry dengan kentang goreng…alas perut sementara nak bedal kat kenduri nanti…ada yang sbelum nih aku dh pernah jumpa…ada yang belum..baru kenal semalam….dah ada semua…terus gerak ke rumah Ujang…lepas bedal sedikit nasik…ambil gmbar byk2…pastu g Alamanda pulak….alang2 dah ada ramai2 kan..so, apa salahnya jalan2 kejap…ok…kena fokus untuk exam last paper hari khamis nih pulak…

kat mcD bangi…

duk sebelah artis nih, Cik Bulat…jgn main2….haha…

antara yang turut hadir….

sempat lagi buat Vlog….

Ujang ngan Yana pun buat Vlog kejap…

bergambar dengan pengantin…

image

salam dengan Ujang…kaki yg aku dapat???!!!

image

kat Alamanda…pemilik gmbar..---> aizuddin

14 kata-kata blogger:

[k]o{q}i[n] said...

tau xpe, dh mcm gathering dh. kecoh yg amat

MamaEma said...

TAHNIAH kat ujang dan yana...

frust betul last minit tak dapat pergi semalam...

Anonymous said...

jeles x dpat join...huhuhuh

Anonymous said...

seronok

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah kpd pasangan pengantin...moga paper khamis nnt mudah buat zamir ye.

Gimi said...

tahniah kepda pasangan...

MIA said...

selamat pengantin baru to those newlywed :)

Scarlett O'Hara said...

Tahniah pada Ujang dan suri hatinya.Mudah2an kekal ke akhir hayat.

Bro Framestone said...

best korang ek.. leh lepak alamanda...

sorry bro xdapat nk sembang lama dengan korang.. ada benda lain yang bro perlu utamakan...

tgah bulan nie ade satu event untuk blogger.. nantikan la ek

Puteri Iqa Izyan said...

ramai betul blogger yang pergi :))

tahniah utk ujang n yana :D

CikBulat said...

mcm bangang perangai ujang. HAHAHAHA !! .

mintak tolong padam gambar MAN bersanding T__________T

Ujang9897 said...

aku nk salam..tp jer ulur kaki..hahahah

tq dtg wei..., hensem pulak aku tgk gambar2 aku ni..hahahah

Ery Farieha said...

hye zamir. saye bangga dpt jumpa awak.




ekekekkekeek

nazirulhazwan~ said...

family ujang kate blogger2 sume paling semak hari tu, kecoh.hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat