Wednesday, October 26, 2011

Sekian lama terkubur…

Assalamualaikum semua…

puas dah aku mencari mood untuk kembali berblog nih…hurrmm…entah berapa lama aku tinggalkan blog ni…dah bersawang…berapa generasi labah2 dah bersarang kat sini…bila tengok2 balik kat post yg terakhir…bertarikh 24 Ogos 2011….huhuhu…2 bulan 2 hari aku tinggalkan kau….Sleepy smile

Tiba2 hari nih aku kuatkan hati *walaupun sebenarnya malas* nak post 1 entri…tak tau pasal apa entri nih…saja2 nak post je….boleh kan??? ok…apa khabar kat semua blogger2 kat luar sana tu?? lama dah tak jumpa korang semua….bukan malas..bukan taknak…tapi aku selalu takde masa nk jumpa2 korang selalu….time aku busy, korang ajak jumpa la…huuuuhuuu….Eye rolling smile

Ok la….sampai di sini saja untuk entri ‘warm-up’ setelah dah 2 bulan menyepi….Winking smile

 

7 kata-kata blogger:

AdyBudika said...

selamat kembali :)

aslann said...

retis memang selalu buzy...takde mase...dan susah nak jumpa..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

yesss zamir dah kembali...up je entri..tak sempat bw pun takpe

senyumSOYA said...

hehehhe.. ^^" slmt berblog..

meh blnja minum cafe kolej..

logorithm said...

Welcome back!

Wan Ahmad Izudean said...

lepas ni rajin2 kan diri lah yea! dah ada lappy baru kan?

Anonymous said...

encem tuan tanah neh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat