Friday, December 16, 2011

Tiba-tiba terasa nak update…

Assalamualaikum…

Sebelum nih dah lama nak update…tapi tak ter-update2…asyik jadi draft je..dah bersepah post-post yg tak ter-post lagi kat dalam draft tu…rasanya nak delete je la…huhuhu..yang ni pun entah la…terasa nak update pulak…dah free sikit..kalau sebelum nih asyik busy je..kalau bukak laptop pun, sesambil buat assignment, sesambil bukak facebook…dan kadang-kadang twitter…mengarut sorang2 kat sana…takde orang kesah…

Esok pagi ada program…so, memang busy la sampai weekend…tak join, rugi la pulak…hehehe….esok ada program di True Discovery, I-City, Shah Alam….lama dah rasanya tak pergi I-City tu…entah apa la pulak yang baru kat sana tu…ada mini zoo..so, ada program “Reptile Workshop”…yang dianjurkan oleh Kelab Zoologico…kelab bawah fakulti tempat aku belajar nih…dalam 35 orang je yang join..sebab tempat terhad, nasib baik sempat register…ok laaa…nak kena study sikit untuk esok nih…nak kena bawak dissecting set pulak esok…nak bedah ape ek??errmmm…tunggu je la esok nampaknya…

barang2 yang kena bawak esok…Smile 

 

buku2 yang nak kena study sikit malam nih…buku tentang ular dah habis…laku jugak kat library tadi..huhuhuh Smile with tongue out

5 kata-kata blogger:

NURUL NADIAH MAMAT said...

Selamat study....

imah said...

cipanzi ade x =P

zikeryhassan said...

kau bedah orang je la zamir. kbai

ct kamaliah said...

wah..mula2 bukak blog terperanjat, nasib tak jatuh jantung tngok banner...semput kejap..hahahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teringin nak pegang iguana..nmpk manja je iguana tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat