Sunday, January 8, 2012

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Blogger Itu..

Assalamualaikum semua…

Selamat Pagi Ahad…pagi yg nyaman sebab malam tadi hujan turun sekejap…lama dah tak update blog nih…hari ni aku update khas untuk mengucapkan selamat hari lahir yg ke-36 buat blogger yg tak asing lagi dalam dunia blog masakan…siapa lagi kalau bukan Mat Gebu …semoga terus sukses dalam dunia blog masakan anda.. baru sekali aku menjejakkan kaki ke Sedenak dlam beberapa minggu lepas untuk berjumpa beliau….ternyata, memang enak sungguh makanan yg PCM masak…sedappp… sampai sekarang aku dok mengidam nak merasa lagi….maaf tak datang dengan buah tangan…insya Allah bila aku dtg lagi, akan aku bawak sedikit buah tangan…teringat kat fruit tart dan kek coklat yg aku makan masa kat Sedenak dulu…sampai sekarang masih terasa ada dalam mulut nih…tak boleh lupa rasa tu…Blog beliau tu akan aku jadikan rujukan bila nak masuk dapur…hehehe…semua masakan tu sanagt menarik untuk aku try buat, yg simple2 je lah…klau yg nak kena beli barang2 yg jarang aku jumpa tuuu, mgkin aku akan try bila ada masa…

Terasa macam nak pergi sana lagi…hehehe…tapii..bilakah?? tunggu….Selamat hari Lahir…takde apa nak bagi…sbb aku punya poket tgh kebocoran skrg nih…maklum laaa..student kaaannnn…Smile with tongue out

pssttt…ini merupakan entry aku yg pertama untuk tahun 2012…Winking smile

9 kata-kata blogger:

blog-tips-kurus said...

indahnya entry pembuka awal tahun... yami! yami!

*nak wish bday to bday boy le jugak... :-)

Sunah Sakura said...

tu dia aihhh....gambar makanan aje! nasib baik da makan!

Mat Gebu said...

Terima kasih Zamir..alah tak yah bawak buah tangan..datang bersantai2 saja..bawak bekas jee ok, nanti boleh tapaw...haha

Rozuan Ismail said...

happy birthday buat PCM

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir cmg..moga sentiasa ceria dan moga blog makin maju

hafiz hafizol said...

warhaha.. sedap lak dengr komen mat gebu..

anamizu kaito said...

adeh tros laporrr T____T






slm kenal,
cik ana

Mohd Khairi Khadzir said...

ok ,first komen aku kt blog ko hehehe.. klau btol2 lapo ni memg sdap! (^__^)

cik ziqa said...

aduhh mknn ~~


btw, happy belated bufday to him

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat