Tuesday, December 28, 2010

1 hal dah selesai...

assalamualaikum...

hmmm..letih rasenye naik turun lif kat PUSRAWI jalan tun razak tadi...
kne buat mdical check up untuk masuk daftsr degree khamis nih...huhuhu...
aku sampai kat sana pkul 7.45 am...tumpang ayah aku skali yg skali jalan nak pegi ofis kat jalan semarak...





sampai je...g tanye kat kaunter...'nak buat mdical check up, pukul 8.30 dik..nnt naik tingkat 7 ye...'...adusss...lame pulak kne tggu...takpe la...tunggu e la sambil bace majalah yg ade kat situ...time aku sampai tu staff2 dia tgh sibuk2 punch in...terkejar-kejar masing2...takut lewat..hahaha...




1st..g buat urine test..kat tgkat 7...
2nd..turun tgkat 1 balik...g buat x-ray...
3rd..amik darah..kat tgkat 7 balik...
4th..ambik tggi n berat...ujian pglihatan..kat tgkat 7 jugak...
5th..turun tgkat 1 balik..amek x-ray yg dah siap..kakak tu kate...'dik, pegi la makan dulu..doktor ade dlam pkul 1o nnt...'..1 hal lagi nak tggu doktor tu pulak..aku g bantai spinggan nasik lemak kat kafe...hehehe...
6th..g tgkat 7 balik..tggu turn jumpa doktor..sampai tertidur mnunggu..kne dgr doktor membebel sket..hehehe....
last skali..g tgkat 2..bayar bil...rm 76/=...done!!

9 kata-kata blogger:

apezs shah said...

haha dan puas hati sudah kan..;)

zaMir said...

@apezs shah
stakat nih puas la...tapi ade lagi hal lain lagi mnunggu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah siap dah ye..
zamir x yah buat la..sis mmg dah letak zamir kat putera tu..hehe

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
thanks kak LM..
saye x bukak blog ari ahad tu...tu yg trlepas tu...

MIA said...

ouh itu procedure biasa. ; )

zaMir said...

@MIA
tapi kali ni luar biasa...3 hari sblum register...baru dpat info yg btul2...tu yg kelam-kabut sket tu..

MIA said...

its okay. mujur sempat kan. HAHA. by the way, tahniah dapat jadi vet. ; )

zaMir said...

@MIA
thanks mia...

MIA said...

no biggie. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat