Monday, December 27, 2010

macam2 hal la....

assalamualaikum semua....

haishhh...letih btul aku minggu nih...
nak sangat cpat2 lepas...biar kurang sket beban nih...
hmmm...baru je balik dari Ipoh..abang aku kawin...
sampai2 je kat rumah...saje2 la bukak laptop...ade info pulak pasal pndaftaran degree @ UPM khamis nih...
tetiba pulak dia mintak buat medical check up...dulu senior2 kami x payah pun sebab dah buat time masuk asasi dulu...
dah kne buat macam2...

dari Google


esok aku nak pegi PUSRAWI @ Jalan Tun Razak...nak buat medical check up...huhuu..banyak betul pakai duit...
dah la tgh 'kering' skarang nih...sabar je la...

psstt...update malam ni simple2 sbab tgh sibuk isi2 borang nih...

6 kata-kata blogger:

Sephi Sephia said...

Baik2...jangan tersilap isi..

zaMir said...

@Sephi Sephia
harap2 x...sebab ni borang yg sama sebelum masuk asasi dulu..

qinairaulfa. said...

stress jugak!menghampiri tahap maksima dah ni.haha.=,='

zaMir said...

@qinairaulfa.
aku nak siapkan ape yg mampu...slagi ade mase..

aizat912 said...

hehe.. sababr2.. jgn smpy trisi borang lain pulak nnt..

zaMir said...

@aizat912
hmmm...dah selesai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat