Thursday, December 23, 2010

Alhamdulillah!! Akhirnya aku Dapat 1st Choice!!!

assalamualaikum semua....

hari ini saya dapat khabar gembira daripada Bahagian Akademik UPM yg memaklumkan saya dapat pilihan pertama untuk melanjutkan pelajaran diperingkat bacelor nanti...saya ditawarkan jurusan Doktor Perubatan Veterinar...dibawah Fakulti Perubatan Veterinar...ini bermakna saya kena pindah ke kolej 17.....yeah!!! Alhamdulillah!!!....Ramai lagi kawan2 saya dari ASASI SAINS PERTANIAN, UPM..yg dapat pilihan pertama...tahniah buat anda semua...jumpa nnt sem depan...yeah!!




ni surat tawaran dari web UPM...minggu depan dah nak kena masuk daftar...

ini adalah surat janaan komputer..tandatangan tidak diperlukan
surat rasmi akan diserahkan semasa hari pendaftaran...30 Disember 2010


ini bermakna lepas ni kena pulun habis la bila study...

32 kata-kata blogger:

azrinrahim said...

tahniah sebb bakal bergelar doktor..

zaMir said...

azrinrahim : thanks...doakan saya boleh teruskan pelajaran dgn baik...

bella nabila said...

tahniah2..belaja betul2 eh..best la awak..

zaMir said...

bella nabila : thanks bella...

ajiem said...

congrats bro..

zaMir said...

ajiem : thanks bro!!

nur dhiya' aida said...

congratz :)

zaMir said...

nur dhiya' aida : thanks aida!!

lieko hirahata said...

congrats doktor :)

zaMir said...

ieka : ko pun same ngan aku kan??

lieko hirahata said...

dukacita x :( aku dpt biomed. kecewa weh

zaMir said...

ieka : takpe2..aku yakin ko boleh kat bio med tu...

lieko hirahata said...

kata kata harapan :) jmpe kat kolej! dafta teros 17 ke ape?

zaMir said...

ieka : aku rase better g kolej 13 dulu..sebab dah tulis kat web tu...ntah la...nnt pape hal aku gtau...

syaffa said...

tahniah weh!

zaMir said...

syaffa : ko dpat ape??

Pembawa_Wacana said...

Tahniah.. Slamat menjadi warga upm..:)

zaMir said...

Pembawa_Wacana : dah stahun setengah jadi warga UPM...ni sambung dari ASASI...

Awangku Johan said...

ooo smbung dr Asasi.. patutlah sy x fhm hehe..

zaMir said...

Awangku Johan : yup...

syik@ iek@ said...

wah, cmtu ye?pelajar asasi mmg cmtu ea?almklomla sy ni bru 1sem..huhu papepn tahniah beb!! :)

ADfeez said...

tahniah!!!! lps ni blh pgl Dr zamir :)

zaMir said...

syik@ iek@ : yg taw UPM je la cmni...U lain saya x pasti..

qinairaulfa. said...

tahniah jugak! :)

zaMir said...

ADfeez : thanks...errkk..saya x layak lagi bergelar seorang doktor...

zaMir said...

qinairaulfa. : thanks..ko pun same ye...dpat ape ulfa??

eqbalzack said...

tahniah zamir...
rezeki jgn ditolak wlau sesusah mana pun course tu..
belajar rajin2...kalau nampak abg eq kat fakulti perubatan tu tegur2 la ek...hehe

zaMir said...

abg eq : thanks abg eq....saya ingat semua tu...nnt kalau free, roger2 la ye...

nazirulhazwan~ said...

veterinar ni doktor haiwan ke??
klu kucing den sakit boleh la tlg adjustkan secare percume kan??hehe;p

zaMir said...

nazirulhazwan~ : erkkk..awal lagi la...nnt barai kucing ko dikerjakan...hahaha...

efa said...

waah...bestnya...sekalung tahniah :)caya la bakal doktor tu :)

zaMir said...

efa : thanks efa...risau jugak nih..takut x terdaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat