Sunday, December 19, 2010

dinner..so delicious lah...

assalamualaikum semua...
haa..saja je nak post pasal menu makan malam tadi nih...
malam tadi call la Dominos...order 3 regular pizza n 3 tin sprite..guna coupon tu...hahaha...

disebabkan kat coupon tu xde BBQ chicken wing..maka Ayamas yg ada dalam peti sjuk ni la jadi penggantinya...malas nak buat side order...nnt makin mahal pulak nak kena bayar.....*bukannya ko yg bayar zamir oi...*


 ni la rupa dia selepas aku siap goreng...*grrr...aku jugak yg kena goreng...*


 haaa....ni la pizza2 yg aku bedal malam tadi bersama abg n kakak2 aku....mak aku balik kampung..so, ape lagi...enjoy la beb...ahahah...






haaa....ni ade 1 lagi extra coupon yg aku ade...sape nak?? tapi bayar pakai duit sendiri la ye...

14 kata-kata blogger:

FasiHaH SupiaN said...

Zamir...dominos tuh...memang terbaik lah..
cukup nak buat FS terliur pagi nie...dah la tak breakfast lagi nie...huhu

zaMir said...

FasiHaH SupiaN : jemput la amek coupon tu...tp bayar sendiri la ye...hehehe...

FasiHaH SupiaN said...

hahaha owh sangat berterima kasih,tapi lagi best kalau zamir belanjaaa...hehe

zaMir said...

FasiHaH SupiaN : errkk...duit byk guna skang nih...lg2 nak start masuk sem baru x lama lagi nih...

FasiHaH SupiaN said...

hehe gurau saje lah pun..owh, uitm ke?

eqbalzack said...

erk! tak tahannnn....hehe

zaMir said...

abg eq : tu ade lg 1 coupon tu....

zaMir said...

FasiHaH SupiaN : UPM daa...baru abis asasi...sem depan buat bacelor pulak...

hysman said...

suka dominos den pizza hut...
terbaek!!

Izamir Ridzwan said...

zamir, anda terpilih untuk menyertai bloglist ir.. tpi sebelum tu sila ke http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

zaMir said...

hysman : yup...pizza hut byk minyak...cpat muak daa....

zaMir said...

IR : ok3...tggu jap...

Solihin Zubir said...

perghhh... terliur weyh! aku dhla addict ngan pizza.. huhu..

zaMir said...

Solihin : wah...ketagih pizza...plik nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat