Monday, December 20, 2010

Segmen : Kenanganku sebagai blogger

assalamualaikum semua...

hari nih x brape aktif sangat blog nih memandang kan sibuk sket hari ni...jom join segmen BA malam nih...best jugak...Segmen : Kenanganku sebagai blogger
kena jawab semua soalan kat bawah nih tau...

  1. Tarikh lahir blog anda .. 
    errkk...16 November 2010...baru je sebulan lebih...*muda lagi kan??
  2. Punca kelahiran blog anda 
    hmmm...sebab jeles tgk orang lain ade blog...kat kolej hari tu...tgk roommate asyik update je blog dia bila ade ape2 event yg dia join...macam best la pulak kan...rase macam 1 'keperluan' pulak...macam2 boleh kongsi dgn blogger2 lain...
  3. Orang pertama yang jadi follower anda 
    nak kena cari nih...rasenye yg ni kot...vanilla espresso

  4. Entri pertama anda sebagai blogger 
    still new here.......nak bace?? xpayah la susah2...hehehe...
  5. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits 
    Entri yg paling tggi pageviews..dari segmen BA sendiri..Blog oh Blog !! 
    yg paling byk komen pun dari segmen BA jugak..Segmen GILA ! Mari MENDERHAKA !

  6. Blogger pertama yang anda jumpa ..
    hmm...kalau kawan2 yg dah kenal ade la...kalau yg baru kenal di alam maya nih belum lagi la...bakal berjumpa nnt di UPM...next sem...
  7. Blog yg anda minat .. 
    banyak...tgk kat bloglist kat side bar tu...
    Hidup Itu Indah...kak LM...Ben Ashaari sendiri... kurasakan something...abg eq...
    best bace entry kat blog2 nih...sentiasa fresh...up2date...
  8. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger 
     hmmm....x pasti la...sebab baru je lagi buat blog nih...stakat tercalon kat BPM 2010 utk Blog Baru (2010) Pilihan je kot...itu adalah salah 1 cara nak promosikan blog...x mgharapkan ape2 selain tu...
  9. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger 
    pahit?? hmmm...nak kate pahit x la sgt...ade trima teguran skit dari blogger2 lama pasal layout blog nih...tu je...
  10. Impian anda terhadap blog anda .. 
    just nak perluaskan lagi blog nih n ramaikan lagi visitor2 yg datang kat blog nih...skarang nih masih dalam proses nak mnulis entry2 yg 'berkualiti'...sesua untuk semua jenis pembaca...nak berkongsi apa2 saje yg bermanfaat dari blogger2 lain...kalau followers tu...terpulanglah kepada mereka untuk follow blog nih...itu pilihan mereka...mereka yg baca...

22 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

terharu ada blogger sudi baca kurasakan something...
nnt kat UPM abg eq belanja teh tarik k..hehe

zaMir said...

abg eq : ok3...hehe..*errkk..tak malu btul aku nih..*

Sepatu Hijau said...

salam...

teruskan usaha..


abg eq...
teh tarik je ke....

secret recipe la..hehe

zaMir said...

Sepatu Hijau : hahaha...jangan lebih2...errkk..

Lulu caldina said...

semoga berjaya dlm dunia blogger...

zaMir said...

Lulu caldina : thanks lulu...u too...

AMMAR YASIR said...

Teruskan usaha anda.

Nordin said...

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

micky eyqa said...

waa.. keep it up k ^_^

misz nana said...

teruskan berblogging :)

Zana :) said...

datang dr belog BA naik vespa ni .. keep blogging ^^

zaMir said...

AMMAR YASIR : thanks...

zaMir said...

Nordin : sori xbloeh balas foll0w...sebab ade prob sket kat acc google...nnt kluar acc orang lain..

zaMir said...

micky eyqa : thanks...u too...

zaMir said...

misz nana : insya Allah...lpas ni mgkin kurang sket update...

zaMir said...

Zana :) : parking vespa kat mane tu???

IMANSHAH said...

salam singgah di teratak tuan

Syafiq Rosli said...

all da best!!

zaMir said...

IMANSHAH : jemput masuk...

zaMir said...

Syafiq Rosli : semua blogger mesti buat yg terbaik untuk blog masing2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh menarik..tq pd zamir coz selalu sokong blog LM

zaMir said...

kak LM : blog akak mmg best!! rugi kalau terlepas 1 entry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat