Thursday, January 13, 2011

siap jugak kau akhirnya....=)

assalamualaikum semua...=)


dah makan?? aku baru je bantai 2 bungkus makanan tadi...lapar wwooo....sejuk2 cmni perut terasa kosong pulak....hehe....aku rase best hari nih sebab aku dah dpat 'benda' baru...yg lame aku dah x pakai lagi..dah x valid..hehe...


haaa....yg nih aku dah pakai setahun setengah...mase jadi student asasi dulu...3 sem aku pakai nih....buakn aku nak buang ko...tapi memang dah kena tuka..so, aku xleh buat ape2...*tapi aku suka sangat2!!! =)*...
dahulu....muka nmpak innocent je...hahaha...lawak2...muka baru lepas habis spm...hehe....maklum la....
aku pakai yg nih 3 semester....skang pun pakai jugak...sementara tggu siap yg kat bawah nih..tp esok dah xpakai...haha...=)..no. matrik nih dah ala2 post-graduate student dah...ade huruf...hehe...


yang nih pulak..paling latest....aku kena pakai nih untuk tempoh 5 tahun....5 tahun?? lame wooo....agak2 brape kali la aku kne buat baru...mgkin rosak lepas guna 2 tahun kot...hehe....=)...kali nih muka tetap innocent..hahaha...x pernah buat salah...*baik konon...!! hahaha!!*....no.matrik pun dah lain....xde huruf...

tadi sis LM ade mintak aku beli nasik nih...hehe...=)
psstt...sis, nih la nasik goreng yg sis order kat saye tadi...cmne nak hantar kat Qatar sane tu??..hehe...so, saye dah bantai dulu...sori yek sis....=)


18 kata-kata blogger:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bleh order kat blog.. nak order jugak la

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

As salam.
tu yg sayam lbh kat adik sis sorang nih.Ada gak ye nasi goreng kampung yg sis order td?ermm mmg menyelerakan.Tq sbb dah tlg mkn kan.Kepada peminat zamir..jgn marah ye,nak nasik goreng leh minta zamir belanja nanti.hehe.Tq zamir.dah kenyang tu sure tido awal mlm ni tu..hehe.

zaMir said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
cepat2!! nak order ape??
nak tutup kedai dah nih..bayar pakai money-order ye...kad kredit x dterima...kat debit boleh...hehe...=)

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
saya tido lambat malam nih...hehe...
esok takde klas...best2!! =)

dah kenyang sis??..hehe..

hysman said...

hehe...
muka tetap maintain bro...
cuma baju ade peningkatan..
hope study pn sentiasa ade peningkatan..
insyaAllah

zaMir said...

@hysman
insyaAllah...harap2 sumenya lancar je...x sangkut2..=)

Solihin Zubir said...

perghhh.. yg latest tu semakin terserlah kemachoan n kematangannya.. hehe..

zaMir said...

@Solihin Zubir
hak3...patut la orang ingat aku nih dah 25...padahal baru nak masuk 20...hahaha...=)

cik fiza said...

sgt rindu nk pakai kad matrik UPM.. sy dlu mmg ke mana2 mengalung kad matrik.. hahahah skema!!

zaMir said...

@cik fiza
same lah...sentiasa pakai...=)

Wan Ahmad Izudean said...

kad matrix baru.yeah..
tapi kad matrix asasi lagi best
sebab sangat UNIK! AS

eiela said...

rindu dengankad pelajar dulu,skrg nametag pun di simpan juga. hope dapat memakainya kembali..

Latest Entri :
Yeaayy Cuti : Keputeraan DYMM Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
tu la din...ala2 post-graduate student dah..haha...=)

zaMir said...

@eiela
sume tu jadikan kenangan....=)

eqbalzack said...

abg eq baru ambik tadi...hehe

aDisH.sHidA said...

masih ada lagi matric card 10 tahun yng lepas simpan sbg kenangan

zaMir said...

@eqbalzack
msti siap awal punya...dulu time asasi..lmbat siap..tgh2 sem baru siap..sbb ramai org buat...=)

zaMir said...

@aDisH.sHidA
memang sayang nak buang...student card kat skolah pun still simpan lagi...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat