Sunday, January 2, 2011

ahad pun sibuk???

assalamualaikum semua...

sejuk benar pagi ahad nih...nak jogging?? rase ngantuk la pulak...hmmm...aku gunakan mase yg ade pagi nih belek2 buku pndaftaran kursus...nak tengok kursus ape yg patut aku daftar ntuk semester nih...esok dah start kuliah...aku nih x boleh daftar lagi sebab aku nih kan dikira sebagai student baru...'freshie'...so, kne la start dari awal balik...kalau dulu time asasi...subjek2 stiap semester tu dah disusun oleh pegawai kat sane...tapi skarang nih aku kne BERDIri di atas KAki sendiRI....a.k.a berdikari...huhuhu...tu sume lumrah pelajar u kan....

aku masih kabur2 lagi dengan subjek ape yg patut aku daftar esok nih...esok pagi kena g fakulti dulu...cari PA...bincang dengan dia untuk semua nih....
g la bangunan fakulti baru..dekat je dengan kolej nih...senang la sket kan...kalau dulu jauh sket...bas pun jarang2 ade....

nih la kursus2 yg aku rase kena daftar esok...nak kena bincang dengan PA dulu...tggu dia approve...

BBI 2420 - Oral Interaction Skills [3(2+1)]
SKP 2101 - Kenegaraan Malaysia [3(3+0)]
SKP 2203 - TITAS [2(2+0)]
SKP 2204 - Hubungan Etnik [2(2+0)]
ANT 2001 - Masyarakat & Perubahan [2(2+0)]
SHW 3002 - Pertanian Ternakan [3(2+1)]
VPK 3910 - Pengenalan Profesyen Veterinar [1(0+1)]
VPD 3930A - Pengurusan Haiwan Bukan Ternakan [1(0+1)]

banyak betul subjek yg kena banyak membaca nih....nasib baik ade jugak amali..hilang la stress sket lepas g kuliah kan...ni pun x confirm lagi...sebab dengar2 fakulti dah siap susunkan untuk lepasan asasi cam aku nih...tunggu je la esok kan...tp cmne pun, tetap kena ready....

10 kata-kata blogger:

Wan Ahmad Izudean said...

errm,betol2...
baik ready awal2 kan..
nanti kalau die bagitaw ape2 xdelah blur...
aku rasa pun mungkin die dah tetapkan untuk kite...

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
stakat nih tu je la yg aku rase kne ambik sem nih...yg lain sume ade prasyarat...

ruby zaizi said...

sem ni sy amik titas..semlepas dh hbgn etnik hehe

Izamir Ridzwan said...

bersusah2 dahulu, bersenang-senang kemudian

zaMir said...

@ruby zaizi
saya kne ambik sume kursus u sebab yg lain x dtawarkan sem nih n ade prasyarat...

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
btul tu...
xde perkara yg senang kat dunia nih...sume benda msti kne ade usaha...

luvYOU said...

uuuu...byknye ! @_@
Hehe..mujur dh habeh study ! :)
2010 tahun terakhir bergelar siswazah..skrg dh jadik ex siswazah :D hehehe

apple_wiz91 said...

Ko da degree ke skunk.. hebat! good luck beb! ;)

zaMir said...

@luvYOU
sume orang akan lalui bnde yg same nnt..

zaMir said...

@apple_wiz91
yup...baru je daftar khamis ari tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat