Sunday, January 2, 2011

yes!! dah dapat!!

assalamualaikum semua...

pagi tadi duit aku sebanyak RM 50 telah 'terbang' sebab pihak kolej mintak aku untuk bayar kat dia...hahah...bayar untuk beli baju kolej n segala barang yg dia kasi...tu wajib la kan untuk sume student....macam2 dapat...baju..goodie bag...notebook...*bukan laptop ye...hehe...*

jenis baju tetap same cam kat kolej 13 dulu...kain jersey...tp biase2 je la kan...

ni baru je dapat tadi...pakej kolej 17...

ni baju time kat kolej 13 dulu..sessi 2010/11

ni pun kolej 13 punya gak..mula2 skali aku dapat..sessi 2009/10




10 kata-kata blogger:

azrinrahim said...

okaylah tu bro..tpy kt UPSI nie lain..satu tahun sekali baru tukar baju ..hoho sebb still stay kt kolej yang sama shja ..

zaMir said...

@azrinrahim
kat sini pun stahun skali...sbb pndah kolej je tadi..tu yg kne bli lain jugak...

Wan Ahmad Izudean said...

@zaMir hehe erm,lawa gak baju kolej 17. banyak gak ae barang korang dapat...

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
nmpak je lawa...tapi kain die nipis sket la...hehe...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

warna warni dah ye zamir..semua warna dah ada..hehe

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hahaha..kne kumpul lagi 4...sebab 5 tahun lagi kat sini...hehe....

hamihemo said...

murah la tu..heheh kami 40 beza 10 ringgit jee...oppss salam perkenalan sya dari K6 UPM gak hahah...follow blog n follow fb terus hahah

♥yaya budak suka embun♥ said...

tetibe teringat seseorg kat UPM
hahaha :p

zaMir said...

@hamihemosaya baru je pindah ke k17...sblum nih duk k13..

zaMir said...

@♥yaya budak suka embun♥
ingat kat sape tu?? salam perkenalan ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat