Saturday, January 22, 2011

aku diberi amanah..??

assalamualaikum semua...


huhuhu...rasanya malas la nak pegang apa2 jawatan sem nih...
pagi tadi...aku pergi ke klas Baktisiswa.. hari ni merupakan pertemuan ke-2 kami semua....hmm..hari nih jugak la kena pilih jawatankuasa untuk kumpulan kami nih..kump. 10....
n yg aku x minat nih...aku kena jadi Bendahari la pulak....adoyai.....baru nak low profile sem nih...hehehe....
xpe la...nasib baik untuk 1 sem nih saja....abis je kelas..aku dah kena kutip duit dari stiap ahli..untuk beli buku Modul Kemahiran Insaniah...(KI)....


n esok....rasenye memang x update la blog nih seharian....sebab aku kena attend 1 kursus...kursus nih memang wajib untuk semua student 1st year degree...huhuhu,...kena pakai formal la esok...kena pakai necktie..kemeja..seluar slack...n kasut hitam skali...huhuhu....
name kursus tu..Kursus Permulaan Graduan..atau name femes dia..Starting School...hmmm...


nampaknya malam nih aku kne mnumpang tido kat bilik member aku la...sebab kolej aku nih, bas dia lambat bertolak hari ahad...nak kena tunggu...esok start pukul 8.00 am...aku kne la balik ke bilik aku yg dulu....hehehe...sebab skang nih aku duk kolej lain...
ok...tunggu kehadiran aku kat sane jap lagi ye...haha....=)



SEMUA PELAJAR BAHARU SEMESTER KEDUA 2010/2011

TEMPAT: KOMPLEKS AKADEMIK A

MASA: 8PG-6 PTG

PAKAIAN: KEMAS DAN SOPAN

KEHADIRAN: WAJIB

10 kata-kata blogger:

Imran nyambek said...

tdo hotel jelah.hehe

zaMir said...

@Imran nyambek
tolong bayarkan...=)

Wan Ahmad Izudean said...

hehe...
aku dah buat persiapan macam2 tungu kehadiran ko!

Izamir Ridzwan said...

lamanya.. 8-6.. huhu

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
hahaha...aku nak deluxe room...khas utk aku sorang je...hahaha!!! =)

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
huhuhu...kalau la bleh skip...=)

eqbalzack said...

selamat berkursus zamir...

zaMir said...

@eqbalzack
ok abg eq....doakan saya boleh bertahan dalam dewan tu...huhuhu...=)

Solihin Zubir said...

pergh!
gila kuasa! mata duitan! ehehhee.. juz kiding..
dh dpt amanah, pegang leklok.. jgn seleweng.. :D

zaMir said...

@Solihin Zubir
errkkk...no politik wang...haha...*ape aku ngarut nih??*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat