Wednesday, January 5, 2011

ape yg bestnye???

assalamualaikum semua...


"ape yg bestnye???"..tu la tajuk entry aku kali nih...skang nih makin ramai diantara kita nih rajin sangat layan movie@drama korea...aku pun tak tau la ape aura dari pelakon2 n pengarah2 cter korea tu...sampai kawan2 aku nih sanggup download cter tu walaupun panjang....hahaha...semalam, aki sibuk tgh blogwalking kat dalam bilik nih..dorang pulak meniarap ramai2 kat lantai bantai gelak2 layan cter korea....aku pun tengok dorang macam kena pukau dah...hahaha....


selalunya yg mnat nih perempuan kan...tapi skang nih..makin ramai pulak laki mnat tgk cter nih....yg series punya, sampai berjam-jam mngadap laptop tu....huhhu....aku?? macam biasa...bukak blog je...hahaha....n tak tau la knape aku tak dapat feel yg macam dorang dapat tu..aku boleh tengok kejap je...x boleh lame2....hahaa....kalau yg dulu2 punya cter korea aku layan la....time baru2 je ade kat malaysia nih...macm winter sonata ke, autumn in my heart ke...n ape ntah lagi...makin lame, makin tak layan cter korea nih...


ade pulak yg sanggup beli cd mahal2 yg cter korea bersiri tu...time tu aku n kawan2 aku jalan2 kat mid valley...kawan aku nih pantang nmpak banner cter korea kat kdai speedy tu...ape lagi...singgah la...aku pun masuk la....tengok2 je....haaha....


bagi aku la...mnat kat cter korea nih seolah-olah bermusim....tapi sbenarnya aku salah...makin lame makin menjadi pulak dah...betul tak???
n 1 lagi aku perasan..kat fb orang sibuk tulis status dia dalam bahase korea....hahaha...dulu kat skolah aku...aku ade sorang kawan yg mnat belajar bahasa2 asing...aku just belajar dia tulisan2 korea...memang senang nak bace..haha..tapi aku tak paham maksud2 dia..aku just sempat belajar kenal huruf2 n menulis je...=)


yg ni pun aku layan gak dulu...hahaha....gmbar dari Google..
>>>kalau ade mane2 pihak yg tersinggung..harap maaf...ni just pendapat aku je...
tak salah nak layan cter korea nih...tapi jangan sampai lalai la ye...nnt byk pulak keje tertangguh...

12 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

anak2 buah abg eq semua crazy dgn cite korea...
abg eq pun tak tau apa yg besnya cite2 ni...

zaMir said...

@eqbalzack
tu la pasal abg eq...ntah doarng nih dah kne 'pukau' kot...hehe...

Novelgurl said...

serbuu !! best giler2..hahha..

zaMir said...

@Novelgurl
ape yg best tu?? cter korea?? bila layan cter korea tu, jangan smpai tertangguh keje sudah la ye...=)

Hanim Mahali said...

ketagih tengok cerita korea tu memang susah nak kawal... sanggup pulak nak tengok berjam-jam depan laptop... Kalau akak memang dah tertidur kat situ. Punya asyik... @_@

zaMir said...

@Hanim Mahali
saya nih mmg x boleh tgk lame2...nnt bosan...=)

Miss Ran said...

hahaha terase betol..but tula
lain org lain cterase
but kitrg dr wintersnta smpai skng layan je..tapi takla kua duit beli CD...cter dorg best, tak kterlaluan aka 18sx...yang penting enjoy

zaMir said...

@Miss Ran
ni just pendapat saya je...mmg x salah kan...terpulaglah kepada orang yg mnonton tu...jgn sampai lalai sudah la..hehe...=)

L said...

jom bacer n bg pendapat kat cni http://lolz-l.blogspot.com/2011/01/dialah-idola-kuh.html =)

zaMir said...

@L
dah bace....=)

sy!ka said...

best la..tp mmg betol la laki skang minat gk..de kawan sowang uh,sggup xbg movie tu pd kwn pompuan dgn alasan pnt download! haha

zaMir said...

@sy!ka
nak sesuatu tu mesti la kena susah payah kan??..haha....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat