Tuesday, January 4, 2011

boleh la update setiap hari...

assalamualaikum semua...hahaha...tengok tajuk tu macam best je kan..hari2 update blog nih....
ni sebab aku punya jadual semester nih setiap hari start kuliah lambat...*tapi setiap hari bangun awal tau, nak update blog..haha...*....


ni haaa...tengok nih..best x???


hehehe....=)

setakat nih baru register 13 kredit...semester nih x sempat ambik ko-kurikulum....sebab full je...nasib baik boleh ambik sem depan...hehe...kne daftr awal2 la untuk sem depan...

ni jadual yg aku baru buat tadi...best x??? tapi yg x best nye..BI tu direct 3 jam...kul 6-9 malam...gila lah...haishhh...mau tak tepu otak aku nnt...hahaha....xpe2 cuba je...ni lah peluang untuk aku improve english aku yg x berapa bagus nih...=)


SKP 2101>> Kenegaraan Malaysia
MGM 3101>> Prinsip Pengurusan
SKP 2203>> TITAS
SKP 2204>> Hubungan Etnik
BBI 2420>> Oral Interaction Skill
ANT 2001>> Masyarakat & Perubahan...blom register lagi..dah full...mggu dpan tggu jawapan dari Fakulti Ekologi Manusia untuk tambah lagi 1 kelas...kalau x dpat...terpaksa la ambik sem depan...

10 kata-kata blogger:

farasakura said...

banyaknye kredit hour =,-

zaMir said...

@farasakura
ni kira sikit je la nih..haha...sepatutnya maksimum 18 credit hour..tu yg free je sem nih...=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh leh la dtg lawat blog sis ye?tq atas nasihat td.sis dah buang..hehe

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
tiap2 hari saya 'datang' qatar nak lawat sis...sis pun slalu la dtg sini ye...haha...

pasal td tu...xpayah risau..ok je...

man yusoef said...

wah...memang terbaik ah...amek kenegaraan, hbngan etnik dan TITAs dlm satu sem...nak menyirap kot aku dgn 3 subjek ni..haha..sebab ia sejarah

zaMir said...

@man yusoef
samalah kita...dah la fail bab2 membaca n hafal nih...
sem dpan baru ambik subjek fkulti...

HiGHNeSS FiQ said...

uish, bleh than gak free tyme..
byk gak tu~

btw, xssh ke kalo semua nk ambik next sem??

zaMir said...

@HiGHNeSS FiQ
saya baru 1st sem...so, still ade mase lagi...insya Allah boleh...=)

nazirulhazwan~ said...

cesh, time blaja kompem la boleh update setiap hari!:P

zaMir said...

@nazirulhazwan~
hahaha..tu yg best!!!x la asyik termiss korang punya update skali...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat