Friday, January 7, 2011

apekah cara untuk hilangkan tension??

assalamualaikum semua...


pagi jumaat nih rase sangat2 tenang...sejuk je kat sini....hmmm....aku masih lagi rase tension pasal semalam punya hal...nak tau?? bace kat [sini]....aku dah buntu sangat2...ntah ape la akan jadi lepas nih...hmmm..maju sangat pun susah kan???


macam bnde aku fikir nak buat utk hilangkan tension nih.....g dapur..tgk ape2 yg boleh dmasak n dmakan...errkkk...segan la pulak dengan senior kat rumah nih....pagi2 nih...ingat nak pegi jogging kat blakang kolej nih...tapi sejuk sangat la pulak kan...kang tak pasal2 jumpe orang terlantar 'beku' kat tepi tasik tu...hehehe...bila aku masuk bilik skali lg...aku nmpak kat baldi tu ade la nak dkat 8 helai baju yg x dbasuh lagi sejak selasa ari tu...hmmm...takde fikir panjang...aku g la senaman tangan kat blakang toilet tu...memberus baju sambil lepas geram!!!! haishh!!! tak terungkap rasenye bila geram tu dh dlepaskan...*tapi still ade sket2 lagi tersimpan nih!!!*....


ni kejap lagi mungkin akan bersambung geram tu n mungkin akan bertambah....dalam pkul 9 nih aku nak g lagi!! nak hak aku....*ckap pasal hak la pulak...*...letih aku dbuatnya...hmmm....harap2 semua nih akan berakhir dgn pantasnya n biar semua pihak berpuas hati tanpa mnyinggung mane2 pihak...grrrr....*still geram...*
dah2...aku nak breakfast pulak nih...>>makan biskut kering n air teh je...*macam biasa..tu la menu aku untuk breakfast...n nak g kafe pulak..nak cari nasik lemak pulak...*...orang kate...kalau stress, mkan adalah ubatnya...betul x??? eerrrrkkk...=)

18 kata-kata blogger:

apezs shah said...

salam

selamat pagi.. hehe harap bertenang yea. Apelah nampak sangat kelemahan derang ni. Tapi lect tu pon satu, kalau dah tak tahu kes tu. Tak yah laa cakap macamtu sekali. kan memalukan org je. Sabau jelaa yea.

zaMir said...

@apezs shah
ramai yg terkena..so, malu tu xde la sangat...haha..=)

azrinrahim said...

sabar yer,,sesuatu yang berlaku tu pasti ad hikmahnya ..hehe

zaMir said...

@azrinrahim itu sudah pasti..susah2 dulu...senang2 kmudian..tak ke gitu??..hehe..=)

TunTeja said...

hehehe...betul la tu :)
tp kena byk2 saba.jgn stress2 ye.
rahsie awet mude.eceh :p

zaMir said...

@TunTeja
nak makan nasik lemak jap!! haha..buas nih!!! grr..

lieko hirahata said...

eleh aku ngan laila pegi jogging je pagi tadi. siap maen basket. hehe sonok la sejuk :D

zaMir said...

@lieko hirahata
gigih ko ye...aku xde mood lg nak jogging...=)

Wan Ahmad Izudean said...

anda di rumah..anda ditag. kan takde keje kan? http://xpresikuseven.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
tgk la aku join ke x nnt...kat umah pun busy nih...

Wan Ahmad Izudean said...

hehe.kot2 terpilih ka. perfume kot gift die..hehe

E.d.Y said...

makan sampai lebam..kompem hilang stress..huhu

fadhdeela said...

sabo erkk..jgn mkn byk sgt nnt membesar bagaikan johan..bnda yg paling mujarab nak hilang stress ambik wuduk n baca yasin..kita pernah wat alhamdulillah..kalo nak hapi2 g main bowling :P

im following u :P

Jom singgah: Tutorial: Tinggalkan Link kat Komen

aleen aiden said...

lepaskan geram dgn cara memberus baju,berkesan x?nak cubela!tapi klo alin cube haruslah dsertai dgn aer mata.hahah :P

imah said...

oh! student upm.. kite serupa! well.. aku follow blog ko..

aku no komen la pasal ni.. coz aku punya ok.. tapi ramai la gak yang merungut..

cuma.. ade status berhutang uh.. ramai yang cakap:

`hakela! apesal berhutang lagi? bukan aritu da bayar ker? gonjol betul..!'

aku pun kena gak.. last2 aku bayor je.. malas nak tengok consequence dikemudian hari..

zaMir said...

@fadhdeela
ok..thanks atas cadangan tu...skang dah xde tension tu..sbb sume dah selesai...alhamdulillah...=)

zaMir said...

@aleen aiden
best!!! nak lagi best?? pijak baju tu dalam baldi...lagi feeling!!! haha...=)

zaMir said...

@imah
ktorang lain sket...lepasan asasi sains pertanian...tu yg lambat register kelas tu..n macam2 prob ade...alhamdulillah..dah selesai...td bhgn akademik ade call...dah settle...yeah!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat