Tuesday, January 11, 2011

blog?? best ke??

assalamualaikum semua...


pagi  nih aku rase terpanggil untuk tulis entry pasal nih...
hihihi...macam kelakar je kan....bila ade orang lain buat 1 bnde yg bagi dia menarik..tapi mungkin tidak bagi kita..betul x???
dulu aku dok fikir2..best sangat ke ade blog nih??
x dpat lagi aura tu....hehehe...=)...bila lame2 aku tengok room-mate...ex-room-mate aku nih...selalu je update blog dia pasal ape yg dia buat...almost setiap hari la ade je tekan2 keyboard...aku kat partition sebelah asyik dengar je bunyi keyboard tu...grrr....


ok2..lupe nak kenalkan dia>>name dia izuddin...aku panggil din je...hehehe...jemput la ke blog dia ye....macam2 ade kat situ...
ni header blog dia...aku tukang ambik gambar je...hehehe...
ape yg dia slalu dok update ek kat blog tu??
x boleh jadi nih...jeles aku makin menebal....n aku mesti buat blog jugak nih!!!
n aku simpan niat nak buat blog tu...sampai la abis final exam semester lepas...bila dah start cuti...sehari sebelum hari raya qurban tu....@16 Nov 2010...maka, wujudlah blog aku nih....hahaha...aku dah ade blog akhirnye....n dari situ, aku start belajar macam2 pasal dunia blog nih....dulu, sebelum ade blog...aku rajin jugak bukak blog2 orang lain...jadi silent reader je...x brani nak comment2...huhuhu....


pejm celik..pejam celik...dah nak masuk 2 bulan blog aku nih wujud...dalam mase tu jugak la aku dpat macam2...blaja benda baru...dpat kawan baru....banyak sangat aku dpat...x taw nak ckap ape lagi dah...
n bila x bukak sehari tu..rase macam x lengkap pulak dah...ade je yg x kena...macam2 aku nih....
aku harap aku akan terus berblog nih...at least 1 entry sehari...ok x??

20 kata-kata blogger:

cik juja mafia said...

baru masuk 2 bulan blogging, followers dah 300 ++?? kira dasyat la u, i 3 tahun bloging x sampai serat lagik...huhu, x menarik kot haha...

anyway....happy blogging~

Wan Ahmad Izudean said...

haha..gelak je aku baca..hehe
thanks2 sudi promote...
ermm..bejet dengar aku taip2 kan...
thanks jugaklah for the picture...
kalau takde fon ko..takdelah banner tu!
hehe(ambik hati..)

zaMir said...

@cik juja mafia
nih sebab terlalu excited la...tu yg ter-rajin blgwalking dulu...skang nih tetiba dah x rajin pulak...huhu...=)

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
ye la...skang ko dah ade fon yg camera dah power...tu yg makin byk gmba lawa kat blog ko...hehe...
jemput la jenguk aku lg kat k17 nih...inya Allah ptg ni aku g k13 jap...

Isteri Yang Comel said...

jom kiter tambah kenalan blogger kiter....

zaMir said...

@Isteri Yang Comel
jom2...best jugak nih!!! kan2?? =)

Wan Ahmad Izudean said...

aik.nak buat apa kat 13 yea...hehe

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
saje...klas ari nih kul 10-12...n ptang tu kul 4-5...malas nak balik k17...=)...boleh kan??

FasiHaH SupiaN said...

teruskan semangat tu Zamir!

Wan Fakhrul Rin said...

Yup2.. ak pn azam mcm tu.. xmo blogging yg nerapu-rapu dah.. at least sehari 1 entry ;)

zaMir said...

@FasiHaH SupiaN
yeah!!! jom!!! =)

zaMir said...

@Wan Fakhrul Rin
yup...btul tu!!!=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erm..best kan ada blog..sis pun leh kenal zamir.hehe

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
tu la...macam2 dpat bila berblog nih..

Abhamz said...

salam, bila ade blog blh kenal ramai kawan di alam siber...

zaMir said...

@Abhamz
betul2...walaupun x semua dpat jumpa...=)

Eazy Izzuddin said...

singgah2...
;)

zaMir said...

@Eazy Izzuddin
jemput2 la masuk...=)

L said...

Pmpn suker beleter?? http://lolz-l.blogspot.com/2011/01/out-of-service.html#comments =)

zaMir said...

@L
ok...terjah!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat