Monday, January 10, 2011

bosan? ye ke??

assalamualaikum semua...


jam skarang menunjukkan pkul 6.55 a.m....korang sume dah bangun ke??? solat subuh jangan lupe....hehe
pernah terlintas kat kepala aku nih yg aku nih x rase bosan ke berblog nih....bosan ke???
hmmm...kalau aku bosan...aku akan blogwalking ke blog kawan2...macam2 boleh buat bila kita bosan kan??
kalau cakap pasal AJL malam tadi..jangan ingatkan aku tau.....memang seribu kali bosan la...hahaha....


kalau aku x blogwalking..aku akan bagi makan ikan2 aku kat sebelah aku nih...hehehe....nak tangok ikan tu??
nnt la...next entry aku tunjuk ye...best kot dengar2 bunyi air bila dalam keadaan sunyi nih...tenang rasenye...huhuu....dorang la peneman aku ketika berblog nih....=)


n 1 lagi nih out of topic la...aku rase terpanggil untuk tulis pasal reply komen orang yg datang bace entry kita yg tinggalkan komen tu...
aku rase la...untuk menghargai seseorang yg datang tu, aku akan balas balik komen tu....walaupun sikit sahaja komen yg ditinggalkan..itu sudah ckup bermakan kan??
ape salahnya balas...mane la tau si pengomen tadi akan singgah balik untuk tengok feedback kita pasal komen kita tu...hehee....n aku akan pergi ke blog dia pulak untuk bace latest entry dia...n aku akan tinggalkan komen jugak kat situ....adil x?? hehehe...kesimpulannya...jom la same2 kita meriahkan  memartabatkan dunia blog nih...asyik nak memrtabatkan industri hiburan je...bukan dapat ape2 pun kan??

13 kata-kata blogger:

lieko hirahata said...

nak prosperity ;p

zaMir said...

@lieko hirahata
weh!! dah abis la...ko lambat mintak...hehe...=)

eqbalzack said...

wahh...sudah ada ikan ke/ jaga betul2 k...

AJL, bosan sampai tertido...
bangun utk tgk ct nurhalija nyanyi je..hehe

alexa yussida said...

industri hiburan?dorg mng,dorg yg dpt duet..dorg jugak yg tnjuk masalah ntah pape..huhu..
eh terkutuk artis plak..kehkeh..

penah bosan berblogging bila seharian ngadap blog(slalu time cuti pnjg) kalau time nak exam,laju je idea dtg nk berblog cth skrg la =.='

zaMir said...

@eqbalzack
best tgk ikan2 nih...=)

zaMir said...

@alexa yussida
ala...kita nih tgk je la dorang dapat macam2...bukan kita yg dpat pun kan??
hehe...=)

zaMir said...

@alexa yussida
tu la..bila kita nak rush utk exam..ade je idea..sampai terlupa sentuh buku pulak kan??...=)

imah said...

meh bagi kat kmr sikit.. teman kura2 kat dalam kolam

zaMir said...

@imah
hahaha...kmr~Selalu Pertama!!!

imah said...

like like like!

zaMir said...

@imah
k13~ selesa, ceria, cemerlang....
k17~ berilmu, bertaqwa, berjasa....
=)

nur dhiya' aida said...

help help!!!

http://anaivegirlslife.blogspot.com/2011/01/camna-nie-xtawu-nak-jadik-apmeyh.html

zaMir said...

@nur dhiya' aida
ok!!! akan diterjah!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat