Sunday, January 9, 2011

kempunanku akhirnya terbayar......

assalamualaikum semua...


hmmm...lame dah aku x update blog nih..walaupun baru sehari x bukak..tapi rase macam dah sebulan terbiar...hahaha...
jumaat lepas x sempat nak update...gara2 terkejar-kejar buat macam2 keje...tapi x la busy sangat...cuma  takde masa je nak bukak...
n jumaat lepas jugak aku dapat 1 benda yg dah lame aku nantikan sangat2....sebab selalu xde mase n selalu terlepas stiap tahun...hahaha...busy la sangat sampai x sempat2 kan..
aku sempat singgah kat mcD @ KL Sentral sewaktu nak balik rumah dari UPM...aku bantai 1 set Prosperity burger...air aku pilih McFizz...(Minute Maid + Sprite)...memang sedap sangat2!!
kali terakhir aku makan prosperity burger nih pada tahun 2007...lame dah kan...time tu aku form 4...n baru masuk asrama...tu pun mintak kawan yg belikan bila dia keluar outing...



n sambil2 kunyah tu aku online kat situ...tapi x sempat bukak blog...mulut asyik sangat mngunyah..ahahahha...


ni lah keadaannya selepas beberapa minit....licin aku bantai...*rase nak bli lg 1 set la...nak makan kat rumah pulak....t x beli pun..cukup la ni...*
yg aku x bleh tahan tu...bila dah sampai rumah...*dalam pkul 6..*..
mak aku kate, malam nnt nak makan kari kepala ikan la pulak...aduss...aku dah kenyang la pulak...
tapi xpe...aku gigihkan diri jugak ikut famili aku n makan je...seolah-olah perut aku kosong.....hahaha....
bukan ape..malam tu aku kena la ikut skali...famili kakak ipar aku datang malam tu...so, ape lagi...takkan nak duk bawah kelambu kot...kita kena la hormat tetamu kan...=)

9 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

nnt try ok...
abg eq bukak link tu ok je...
just drop nama je kat comment syafiq..

tq zamir...

akhirnya makan McD juga ek..hehe

zaMir said...

@eqbalzack
0oo..just tinggalkan name je..ingatkan ade polls ke..ok2...
=)

alinac lover said...

tudia...banyak makan..sdp2 lak tu

huhu

zaMir said...

hehehe...siap bungkus lagi kai kepala ikan tu... x abis....=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm sedapnyer,klu kat doha x der sos cili di sediakan.so sis kena bw bekal dr umah..hehe.

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
saya nih..bagi la sos ape pun..makan je...kecuali tomato la...hehe...=)

zaMir said...

@eqbalzack
mcD memang slalu sangat makan...tapi prosperity tu...mmg dah lame sangat x merasa...hehe...=)

eiysya zasya's said...

wah mengidam nak makan prosperity nih yek.. hoho~
saya tak suka prosperity burger sebab pedas.. hehe~


p/s: manis semanis coklat

zaMir said...

@eiysya zasya's
pedas tu la sedap..hehe...xpe2..banyak lagi burger2 kat mc D nih yg x brape pedas kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat