Tuesday, January 25, 2011

Karnival Mesra HEP @ UPM Serdang....

assalamualaikum semua...=)


huhuhu....baru je abis kuliah nih n baru je sampai kolej....letih la jugak....malam nih ade kelas ganti pulak pkul 8 pm...so, balik kejap je la untuk mandi...solat maghrib kat fakulti je la nnt....hehehe....


nak tau x?? 25-27 Jan 2011 nih..kat UPM, ade buat Karnival Mesra HEP..(Hal Ehwal Pelajar)...sebelum g klas tadi...aku g la karnival tu kejap...sbb dkat je dgn klas....
kat situa ade la kaunter2 pasal PTPTN, Bahagian Akademik...n macam2 la....ade jugak mini PC Fair...tu yg aku berkenan tu....aku survey laptop2 yg latest....mmg banyak yg nbaru skang nih...aku berkenan dgn netbook Acer...2gb RAM, 320gb Hard disk...huhuhu...dah macam specs laptop biase dah...laptop toshiba yg aku pakai skang nih pun 2GB RAM, 160gb Hard disk....aku rase mgkin ok kot kalau aku bli tu.....sbb aku bukannya suka simpan mcam2 dlam laptop nih....ok la...td aku sempat bli mouse je..hehehe....nih la mouse tu...aku suka pkai mouse yg besar2...kalau yg kecik2..x sedap bila nak pakai...
harga RM 15 je...berbaloi kan??
sbnarnya...sblum nih aku x suka sgat pakai mouse nih....tp kdang2 rase best pulak...hehehe...ok la...nak siap2...malam nih ade klas....nak mandi jap...nnt sambung online kat fkulti pulak...nak bawak laptop skali...huhuhu...=P


psstt....nih ade iklan jap...nak promote sket blog nih....*atas permintaan tuan blog...errkk......
http://miza-zairi.blogspot.com/
http://www.suarabawahtanah.com/


*

12 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam...bestnyer karnival.byk gerai mkn gak ke zamir?tq promote blog sis..hehe.tq tq..giler glamer nye...huwaaa.

Belalang Hijau said...

hahaha siap ade iklan lagi...
mmg best la zamir...huhuhu

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
byk la jugak gerai mkan..tp saya singgah yg ade bg rase free je...hehe...=P

zaMir said...

@Belalang Hijau
iklan tu penting...*ape aku ngarut nih??*

Cik Embun said...

ganti kelas titas ke?? hahahaa
CCE x pegi lagi pun karnival tuh....
takot nak p..
nnt duit habis..
hahahaha

niesz said...

ala..jauh nye nk g..huhu..

zaMir said...

@Cik Embun
huhuhu...apsal sampai boleh habis pulak tu??
hehe...=P

zaMir said...

@nieszniesz kat mne tu??

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

baru ajerrr balik dari UPM serdang aderrr buat sikit resech kat Dept Veterinar.. cuma tak sempat singgah kat karnivel Mesra Hep ni

zaMir said...

@Afzainizam
study lagi ke atau dah grad UPM??
salam perkenalan jugak....

cik fiza said...

dulu masa zmn2 student, kalo karnival cmni, sy n the gang mesti menjengah.. sbb suka nk shopping2 tgk2 hehehe

zaMir said...

@cik fiza
saya suka tgk2 je...bli tu..jarang skali..haha...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat