Thursday, January 6, 2011

keputusan MUET akhir tahun 2010

assalamualaikum semua...


mesti ade antara blogger2 yg baru je ambik exam muet ari tu kan...
so, amacam..ok x???harap2 ok la ye result anda...
nak cek??? boleh la cek kat sini...>> ni link dia...>>> http://www.mpm.edu.my/muet/loginfrm.aspx


bila bukak nnt kuar cmni>>




kat situ just kuar band je...tak kuar markah...nak tau markah untuk setiap paper...nnt ambik slip keputusan kat pusat peperiksaan tu...
aku dulu ambik muet kat upm..mase jadi student asasi dulu...aku ambik tahun lepas...mid term punya...
mak aih..aku gagap la pulak time test speaking tu....listening pulak aku x brape jelas nak dengar...duk belah2 tepi pulak tu...tension betul!!! 


tapi alhamdulillah...aku dpat band 3...aku ckup2 bersyukur...kalau x, nnt time degree kena tambah lg 1 paper...BBI 2409~English for Academic Purpose....itu kalau dpat band 2 n ke bawah...kalau dpat band 3 n 4...just ambik BBI 2420~Oral Interaction Skill...bila dah lulus yg tu..baru bleh ambik BBI 2421~General Writing Skill....ini kat UPM je...yg U lain aku xtaw cmne pulak sistem dia....so, semester nih aku just ambik BBI 2420...


ni aku punya dulu>>>

12 kata-kata blogger:

nur dhiya' aida said...

hoho..congratz!!!
heee
muet yarh!

:Cikgu Akim: said...

tahniah!samala kita zamir~band 3 je..

zaMir said...

@nur dhiya' aida
saya dah ambik tahun lepas..ptengahan tahun...ade jugak member2 yg nak repeat utk dpat band lg tggi...

zaMir said...

@:Cikgu Akim:
tahniah kat cikgu jugak,...=)

Rozuan Ismail said...

wah..tahniah..band 3 tuh..bukan senang nak dapat..

zaMir said...

@Rozuan Ismail
majoriti dpat band 3...ni la band yg paling selamat...
nak ambik law kat degree, kena dpat band 4 tau...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah zamir

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
thanks sis..tp yg ni dh lame punya

Queen F said...

tahniah! :)

zaMir said...

@Queen F
thanks..ni tahunlepas punya..

FOOTPC said...

sekrg berapa ringgit for MUET test

zaMir said...

@FOOTPC
x sure la bro..kalau tahun lepas rm 60....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat