Sunday, January 2, 2011

Segment "Mari Terjah Blog Saya"

assalamualaikum semua...


IR@Izamir Ridzwan ade buat segmen nih...Segment "Mari Terjah Blog Saya",..aku nak ambik kesempatan yg ade nih untuk join..x silap malam ni kot tutup...esok dah nak start kuliah dah untuk semester ke-2..




Berapa follower terkini, purata UV sehari dan jumlah post entry..


followers setakat jam 5.22 p.m. 2 Januari 2011..>>333 orang followers...
UV sehari?? x banyak...100-150 je..bergantung dgn update...entri pun selalunya 2-3 entry sehari...tgk keadaan...kalau ade idea..tulis la kan...betul x??

Ceritakan serba sedikit kenapa korang nak blogger terjah blog korang..Tak perlu panjang sangat.. Lebih kurang 50 patah perkataan jer..


kenapa ek?? nak fikir jap...nak kate blog aku menarik..x la sangat...tapi still ade orang yg datang sini tiap2 hari walaupun kadang2 aku x update sehari atas sebab2 tertentu...
kat blog nih ade macam2 yg boleh dikongsikan bersama..aku nih student..so, macam2 yg akan aku kongsikan dengan blogger2 lain pasal ape yg aku lalui kat u nih...ape salahnya kan..bertukar-tukar cerita, pngalaman n pendapat....hmmm...kalau ade orang yg datang singgah blog nih..aku akan redah balik dia punya...nak balas kunjungan n bace jugak cter2 dia...kongsi2 kan...orang bace kte punya..xkan kte x boleh bace balik dia punya kan?? betul x??

22 kata-kata blogger:

Cikgu Echa said...

terjah n baca entry kamoo...

zaMir said...

@Cikgu Echa
jemput2 la ye...jangan segan2...

Izamir Ridzwan said...

huhu =)

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
???

ieda said...

student UPM yer...
akak penah ke UPM sekali lamaaaaa dulu.masa sukan matrik.malam penutup buat kat padang apa ntah kat dusun belakang...lalu jalan macam nak pi kebun.tapi best sangat..santai ja.

zaMir said...

@ieda
name tmpat tu Pentas Angsana...Bukit Ekspo...kan??

apple_wiz91 said...

Terjah! Thanks for the info.. maw buat juge le.. hehehe

zaMir said...

@apple_wiz91
jom join!!!

mama ju, said...

Aslkm anakanda

Hehe mama pun ikut terjah kat sini. Wah femeslah lepas Ben tulis tu...nanti mama explore lagi.Jumpa lagi.

mamaju.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jenguk zamir lagi

zaMir said...

@mama ju,
thanks mamaju...jemput la ziarah sini lagi ye..sentiasa dbuka...

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
kak LM...susah2 je datang sini..thanks..take care ye kat sane...

delarocha said...

singgah sini... blog menarik pasti akan ada peminatnya..gud luck

zaMir said...

@delarocha
thanks ye..jemput2 la bace entry lain kat sini...nnt jgn lupe dtg sini lagi... :-)

Rozuan Ismail said...

hye..selamat berkenalan..

zaMir said...

@Rozuan Ismailsalam perkenalan jugak... :-)

Nur Mudrikah said...

hehe..suka datang sini sebab header dia. darimula2 jumpa memang tertarik kat header dia.

samalah kita student, maca2 cerita ada. harap2 pasni still dapat mengupdate blog walopon bz beresaimen;)

salam ziarah lagi

nur said...

terjah

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

dtg sini dan follow :) jemput ke blog Tim..

zaMir said...

@Nur Mudrikah
jom la kita kongsi2 cter....

zaMir said...

@nur
terjah!!! jangan x terjah!!

zaMir said...

@Tim Cik KupuKupu Ungu
ok...nnt saya dtg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat