Sunday, January 2, 2011

terima kasih BEN ASHAARI...

assalamualaikum semua...
petang nih tgh sibuk2 susun jadual kuliah kat student portal...saje2 la bukak blog skali...
nak hilangkan mngantok...g la blogwalking skali n bace latest entry kat blog2 yg ade kat bloglist kat side bar tu...
n dengan secara x sengaja tinggalkan komen kat sini....mane la tau..tetiba 'terpromote' pulak kan.....peluang nih...hehe...

n  lepas je tinggalkan page tu...
g  balik kat student portal....n bosan tu datang skali lagi...g la refresh blog tu balik...pelik?? refresh banyak kali...total pageviews kat sidebar tu makin naik pulak dah...aik??? aku ade masuk ape2 segmen ke td?? blog aku kene hack ke?? makin risau rasenye....pastu ternampak pulak ade latest entry abg BEN kita nih...>> Bang..smart header blog ......aik?? macam kenal je header tu?? sungguh aku tak sangka...hahaha...rupanya aku punya header la.....skali lagi terima kasih kat abg BEN ASHAARI sebab kate header tu cantik...cantik ke?? xpe la terpulang la kepade sesape nak kate ia cantik ataupun x...bagi saya...mmg cantik...sebab saya sendiri yg buat tu...

n seingat aku la...aku dah lame jadi silent reader kat blog abg BEN ASHAARI nih...x silap aku time tu page dia kaler merah kot...header lain...bila cuti semester hari tu..baru la terdetik di hati yg teringin nak buat blog nih...dah lain rupanya blog abg BEN nih...n lepas tu baru la start join segmen2...segmen first skali yg aku join ialah BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU..lepas tu terus memuncak semangat nak terus berblog nih...

aku pun slalu jugak join segmen abg BEN ASHAARI nih time cuti semester ari tu...baru je sbulan lebih aku buat blog nih...kat blog abg BEN macam2 boleh dapat...dapat tambah kenalan..follower..kongsi2 info..blajar mantapkan blog.. macam2 lagi la...xtau nak cakap ape lagi...n skali lagi trima kasih banyak2 kat abg BEN ASHAARI kita nih...x sabar2 nak tggu segmen baru nih...hehe...


25 kata-kata blogger:

anamizu said...

salam singgah dari laman BEN..hihi

zaMir said...

@anamizu
jemput2 la masuk ye...jgn segan2..

rinie din said...

i folo u... jemput dtg

ilham_un said...

so nice....

zaMir said...

@rinie din
thanks rinie...

zaMir said...

@ilham_un
thanks ye...

~CiK TiNieY~ said...

btul2,mmg smart ah header!hehehe

tahniah!;)

EzuWan Ilias said...

jalan2 n follow...xder shoutbox ae??

zaMir said...

@~CiK TiNieY~
thanks ye..header ni saye buat sendiri...

zaMir said...

@EzuWan Ilias
dah remove shoutbox...ade pengacau...

Amirah Idris said...

'yg mengasyikkan di dunia ini bukanlah di mana kita berada , melainkan ke mana kita menuju'
ececeeceee :D

zaMir said...

@Amirah Idris
hahaha..mendalam sungguh maksudnya....

YAYA AZURA said...

mmg smart blog header...

zaMir said...

@YAYA AZURA
thanks yaya...sye x gune software yg pro pun...gune yg biase2 je...hehe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam kenal...
kakD singgah dr blog incek ben...
alang2 dah singgah kakD folo skali la...342
memang cun pun header kamu...

zaMir said...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
salam kenal juga...nnt saya follow balik...thanks...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dah jumpa blog yg BA review header cantik dia. Tahnia
ENTRI TERKINI BONTOT MENGELEBEH

zaMir said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
blog anda best jugak...saye slalu jd silent reader kat sane...hehe..

alexa yussida said...

tahniah!mmg cantik:)
sy dtg dr blog BA..:)

zaMir said...

@alexa yussida
thanks...wah!!! student medic rupenye...bakal dr. nih!!! all the best ye...!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

mmg nice header tu..hehe ni 2nd time melawat blog ni sjk pg td. hihi

bukan photographer said...

tahniah..bile la agak2nya blogger popular na promote blog aku..haha

zaMir said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki
thanks sebab sudi datang sini lagi... :-)

zaMir said...

@bukan photographer
thanks..tunggu je..nnt tiba la mase tu..td tu pun scara x sengaja...

Anonymous said...

Hello, Neat рost. Τhеre is an issue
аlong wіth your sitе іn
ωeb explorer, might test this? IE nonethelеѕs is the mаrkеtplaсе
chief and a good part of people will lеave оut
youг excellent writіng because of this problеm.


Check out mу blog post; payday loans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat