Tuesday, February 22, 2011

Berat ke blog aku nih??

Open-mouthed smileassalamualaikum semua…Open-mouthed smile

hahaha…dah lama rasanya tak update blog nih..ok la…pagi ni tiba-tiba rasa nak cek berat mana blog aku ni…sebab ada yang kata cepat je loading…dan ada jugak yang kata lambat loading…berat la …itu laa…ini la…hahaha…aku tak kisah pun….ok..aku baru je lepas cek….hmm…bagi aku..ok je….kan3??

image

korang nak cek jugak??? cek kat web nih…---> http://www.iwebtool.com/speed_test

ok…aku baru dapat khabar daripada Zack Entry yang seorang member blogger yang dikanali di Sahabat Blogger bernama kyerull baru saja dimasukkan ke dalam wad sebab besi dalam kakinya patah…Kaki dia baru pulih dari patah tetapi besi dalam kaki tu telah patah…kemungkinan akan dibedah semula untuk masukkan besi yang baru….sama-sama kita doakan dia selamat ye…

10 kata-kata blogger:

ruby zaizi said...

xde pon..cepat je die nak show bila dh i bukak :)

IMANSHAH said...

berat lagii bandan aku

eqbalzack said...

sejak buat phd ni badan abg eq ringan dah..hehe

SyedGraphiX said...

ehh.ringan jee

Ujang9897 said...

blog aku berat tak

zaMir said...

@ruby zaizi
ok kan??/sape la cakap berat tu...msti dia pkai wireless lembab...kan2??

zaMir said...

@IMANSHAH
uikss...hahaha...brape GB berat badan tu??

zaMir said...

@eqbalzack
rimgan?? ringan camne tu?? hehe...=P

zaMir said...

@SyedGraphiX
ringan sebenarnye...tu la pasal..hahah

zaMir said...

@Ujang9897
berat la kalau ko slalu kentut kat situ...hahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat