Monday, February 21, 2011

Blogger pun kena mengundi tau!!!

Hot smileassalamualaikum semua!!!Hot smile

hari ini dengar cerita banyak IPTA yang adakan PRK MPP (Pilihanraya Kampus).

aku pun tak lepaskan peluang nak keluar mengundi…hehehe…aku dah masuk 2 tahun kat UPM nih..tahun nih baru boleh mengundi..sebab dulu aku sebagai student asasi..tak boleh mengundi lagi…tengok je la orang ramai-ramai datang mengundi kat Dewan Putra 1 Kolej 13 dulu…hahaha!!! tahun nih aku dah pindah Kolej 17..so, aku kena la mengundi kat Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan pulak..hehehe…excited gila dapat mengundi..tapi yang tak bestnya…tahun nih aku jarang dapat tengok calon-calon berkempen…sebab jauh sangat dari main campus…dulu selalu jugak dengar manifesto dorang nih kat food court sana…sekarang dah kurang …

DSC01738[1]

Calon fakulti aku…teka sape yang aku undi?? errkkk…mana boleh kecoh2….Don't tell anyone smile

apa yang tak best nya…nak mengundi pakai sistem e-undi…sebenarnya ramai student tolak cara undi yang nih..sebab ni seolah-olah tak telus…bagi aku, aku pun lebih suka sistem lama walaupun lambat…huhuhu..tadi kejap je aku pergi mengundi..tak sampai 2 minit menonggeng<---ayat UJANG di entri ini

14 kata-kata blogger:

Ujang9897 said...

bongok..haahahah

sistem ni tak best ek..aku tak tau

zaMir said...

@Ujang9897
ape yg ko tau?? hahaha!!!

logorithm said...

Kemungkinan besar Ujang dah snap gambar Zamir menonggeng untuk dijadikan bahan... buwehehehe...

yoi said...

sudah siap menonggeng. ujang skodeng kitorang menonggeng weh. hish

zaMir said...

@logorithm
eh3!! tak2..hahaha...ujang ade kat pusat lain time tu...saya jauh d i sebelah hospital serdang ....hehehe...=P

zaMir said...

@yoi
ujang memang camtu...hahaha..!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jom mengundi..sis mls tul nak undi2 ni..huhu

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hehehe...nasib baik pusat mengundi tu dekat je dgn kolej....so, g je la mengundi walaupun x kenal sape calon tu..heheh

janna said...

men tekan ja skrin tu...seb bek x ppecah.. sampai en.Mat pejabat tnya.."ko men game ke mgundi..."
(^^=

zaMir said...

@janna
hahaha...ganazz gila!! tadi hanya kenal brape org calon je utk calon umum tu...dah la kena pilih 7 org...pening betul...=P

arep_lockermonth said...

huhu :P selamat mengundi yer!! pilih yang berkualiti!!huuh

zaMir said...

@arep_lockermonth
dah kuar result dah pun...tp xtaw lg sape yg mnang....

Admin Homestay said...

selamat mendapat leader baru yang dipilih.

zaMir said...

@Admin Homestay
ok2...tp xtau lg sape yg pegang YDP MPP tu...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat