Tuesday, February 22, 2011

Kenapa tanya soalan yang pelik-pelik???

assalamualaikum semua…Hot smile

hmmm….macam-macam hal la..pelik-pelik je…kenapa nak buat soal selidik kat orang-orang kat sini?? kenapa tak tanya kat area shopping complex ke, kat tempat-tempat orang bersosial ke…apsal kat sini jugak??…hahaha…sebenarnya apa aku maksudkan ialah pasal ada student final year kat U aku nih….buat soal selidik tak kena kat golongan sasaran untuk jawab soalan dia tu…pelik-pelik je…nak tau pasal apa?? tengok nih…mana la aku nak tahu pasal nih…nak tak nak kena la jawab jugak…time tu pulak kat library…tak boleh la nak bising-bising…huhuhu…Don't tell anyone smile Tajuk untuk kajian dia dah ok…tapi dia punya soalan dalam booklet tu agak mencabar untuk dijawab…tak kena dengan status sebagai seorang pelajar…seolah-olah untuk yang berkerjaya…macam la aku nih orang yang selalu datang The Body Shop pulak…padahal tak pernah jejak pun…bukan ada apa yang aku nak beli kat situ pun…

DSC01741[1]

soalan dia aku ingat macam nih bunyinya…”How often you visit The Body Shop for your treatment?”ada lagi…”Do you satisfied with their services?” …ada lagi….hehehe….How much you spend for a session of your treatment?”…dalam hati aku nak je gelak guling-guling kat library tu..tapi segan la pulak kan…hahaha…

ok…yang nih sorang lagi member dia punya..aku boleh la jawab sebab sesuai untuk semua jenis golongan…aku jawab dengan lajunya untuk questionnaire nih…hehehe…bukan apa..yang nih melibatkan semua jenis umur…hahaa..budak sekolah rendah pun boleh jawab jugak kalau nak…

DSC01742[1]

14 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

hahah borang soal selidik mmg suka tanya yg pelik2

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
hahaha..tp yang 1st tu yak sepatutnya ditanya kat student...mcam tak kena tempat pulak dah...=P

niesz said...

meh tanye niesz..ehe..niesz suke isi bnda2 ni, sbb nk tgk cara org wat questionnaire..mcm lec ni ajar, kalau rase soklan die mcm x bape nk betul, complain je..haha..jahat kan..

zaMir said...

@niesz
niesz suke jawab mnde nih??? hiuhuhu...bagus la kalau org mcam niesz nih ramai kat malaysia nih....kdang2 ade org yg taknak bagi kerjasama utk buat mnde nih..ala..bukannya lama pun...kejap je...=P

imah said...

aku pon kena gak ptg tadi.. sib baek ok ja..

zaMir said...

@imah
aku ok je jawab yang fast food tu...tp yang body shpo tu..x boleh blah betu...macam nak perli aku je...mentang2 aku x mampu pakai barang2 Body Shhop tu...hahaha....=P

eja said...

y part body shop tu, mmg kne tggu pt la bru dpt pki,...sthun skli pon pyah...aha...ape da...perlu ke semua tu?

SaYraH WonDerLanD said...

bukan kah normal utk soalan soal selidik tnykan soalan pelik2 ?? Sebab tu malaz nk mengisi soal selidik

zaMir said...

@eja
hahaha..kelakar pulak rasenye..

zaMir said...

@SaYraH WonDerLanD
tapi seolah-olah x sesuai...mcam la student nih selalu je pergi wat treatment kat situ kan?? hahahah...=P

TheChekJah said...

kamu bako je... haha...

mimieismail said...

jwb kn je la slagi bole jwb !
hahahahahaha

http://mylifemimie.blogspot.com/

zaMir said...

@TheChekJah
hahaha...nnt kecoh 1 library tu....=P

zaMir said...

@mimieismail
yg Body Shop tu main jawab je..walaupun x pernah guna...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat