Monday, February 7, 2011

eh2!! ada follower dari oversea la…

 

assalamualaikum semua…Winking smile

dah makan malam ke?? aku makan bisku kering cicah air the je malam nih….tadi…aku tengok2 la follower yg dah follow blog aku nih…sebab 2 3 hari lepas…aku x boleh nak follow blog orang lain..sebab bila aku klik follow, nnt kuar account google orang lain…ntah sape punya ntah…skang dah ok…aku nak balas follow kat blog2 yg follow blog aku nih…sebagai tanda penghargaan kat dorang….same2 dpat tau update terkini…kan2??? tu la bagusnya follower nih…Hot smile

tak sangka pulak ada follower dari Spain…*tak sure betul ke x dari Spain…*..sebab bllog dia dalam bahasa Sepanyol@ Spanish….apsal dia follow blog aku ek??? menarik ke??? aku bace blog dia pakai Google Translate tau tadi,….hehehe…nasib baik dia tak taip macam aku nih…byk short form je…huhuhu…dia taip Spanish x guna short form pun…tu yg senang nak translate…hehehe..g la jenguk blog dia…jom2!…nih link blog dia…----> http://isla300.blogspot.com/

image

image

aku follow balik blog di untuk tau update2 dari blog dia…nnt nak baca kena pakai Google Translate…hehehe…Nerd smile

18 kata-kata blogger:

yAnKuchIki said...

hahaha....cute ^.^ blog lme sye pown ade follower from oversea...agk terkejut jugak~~~

zaMir said...

@yAnKuchIki
saya baru je 2 bulan lebih blogging nih...ni baru ade follower dari oversea...cmne la dia bace entry saya ek..?? =P

yAnKuchIki said...

em, mayb die like something ur blogging about...

zaMir said...

@yAnKuchIki
maybe jugak...dia je yg tau ape sebabnya.....haha..

Dang Intan Duka said...

wah..bgs la mcm tu..
bleh tukar2 idea atau info pape..;p

zaMir said...

@Dang Intan Duka
hmmm..betul tu...kita boleh tau cter2 kat tempat dia kan?? tu yg bagus tu...hehe...=P

nub said...

wahahah...hebat ang

zaMir said...

@nub
takde la...nnt boleh blaja spanish pulak pas nih...hehe...=P

niesz said...

minah salleh tu..hehe..

zaMir said...

@niesz
hehehe...ape la yg dia suka kat blog picisan nih..

Raji berkata said...

hahaha lepas nih kena tlis blog dlm bahasa omputih plak lah ;D

zaMir said...

@Raji berkata
alamak...part tu yg kantoi tu...

eqbalzack said...

good start zamir.
so ansur2 tulis entry bhs inggeris ye..hehe

zaMir said...

@eqbalzack
kalau saya mampu...tapi saya akan cuba tulis dengan huruf penuh lepas ni...tak ada short form dah...

Ujang9897 said...

nak gk la..hehe

zaMir said...

@Ujang9897
sibuk la si ujang nih...ade2 je..

gaung said...

hhaha nk bacer entry pki google translate...nasib bek tak payah belek kamus dah..haha

kamu di tag di sini bayi dibuang semudah ludah air liur

zaMir said...

@gaung
senang betul guna Google Translate nih...x payah susah2 belek2 kamus cari 1 1....=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat