Tuesday, February 8, 2011

Cerita hari ini dan semalam…

assalamualaikum semua…!!! Smile with tongue out


macam2 berlaku kat aku hari nih dengan semalam….


Rolling on the floor laughingSEMALAM~ aku pergi la bangunan pentadbiran UPM yg kat sebelah dewan besar PKKSSAAS tu…aku nak kena hantar borang pengecualian kursus…untuk kurangkan subjek yg kena ambik nnt…aku dengan yakinnya…masuk lif, tekan untk pergi tingkat 3…sebab kawan aku kate kat tingkat 3 untuk Bahagian Akademik…bila dah sampai…uikksss…apasal macam lain je tempat nih…macam tempat aku ambik kad matrik dulu je….la..nih Unit Kad Pintar…dengan sikap sombong xnak tanye orang, aku pun dengan yakin sekali lg..naik ke tingkat 4 pulak…uikss…lagi la macam pelik….setahu aku la..Bahagian Akademik tu ade kaunter kat luar tu…hehehe….pastu aku dah fed up guna lif…


n bila aku nak jejakkan kaki kat tangga untuk turun ke bawah, aku terdengar 1 suara sapa aku…”Awak nak ke mana tu??”-orang nih aku rase staff kot…mgkin lecturer..sebab kat name tag dia ade title ‘Dr.’….segannya aku…aku jwab..”Saya nak pergi Bahagian Akademik”..nak tau ape jawapan dia??…”Laa…Bahagian Akademik kat tingkat 1 je” …merah padam muka aku….buat2 x segan…kebetulan dia pun nak turun…aku pun join venture la ngan dia, turun guna lif..sebelum pintu lif tertutup, ade seorang lg staff masuk…aku macam pernah nampak je muka dia nih…*berbisik dalam hati*…aku teruskan berbual dgn Dr. tadi tu…bual2 sampai dah ke Ground floor…adusss…dia n orang tadi tu dah kuar…aku kena naik balik ke tingkat 1….huhuhuh….kelakar betul…aku gelak sorang2 je dalam lif tu…apsal la pelik sangat hari nih…korang tau x sape lagi sorang yg dalam lif tu…..rupanya dia orang penting kat UPM nih….tengok kat gambar dalam entry nih..tengah berucap---->[sini]

Flirt maleHARI INI~ aku sekali lagi aku pergi bangunan pentadbiran…kali nih untuk urusan lain pulak…urusan kewangan…hehe…x payah la tau…nnt aku kena cekup pulak….sebelum tu aku g la kedai kat area CIMB…kat dalam kedai tu..aku terserempak lagi dengan orang penting kat UPM nih…kali nih orang lain pulak…yg aku segannya..dia yg tegur aku…siap bagi salam lagi tu…malu siottt….patutnya aku yg kena tegur n bagi salam kat dia….dush3!!! apsal la aku nih x peka….adoyai…nasib baik takde orang lain kat situ…..nak tau sape orang tu??? tengok kat sini pulak---->[sini]


nota kaki: lepas nih..kalau jumpa sesape yg lebih tua, hormatilah mereka....errkkk....ok....hehe.....Winking smile

8 kata-kata blogger:

Siti Fatimah Fuzz said...

wow..orang penting UPM bagi salam kt student kot....selalunya student yang bg salam dulu....tak pa la...dia peramah agaknya....huhu

zaMir said...

@Siti Fatimah Fuzz
tergamam saya...malu pun ade..patutnya student yg tegur dia...huhuhu...=P

nub said...

ang dak upm ka? kolej mna?

haha kan da jumpa eqbal.. hahahah

eqbalzack said...

nampak abg eq tak semalam? hehe

zaMir said...

@nub
kolej 17...bukan jumpa dia...tp jumpa VC...hahaha...

zaMir said...

@eqbalzack
nampak bayang je...hehe...

Ujang9897 said...

bila nk pergi jmpa aku

zaMir said...

@Ujang9897
nanti orang fikir lain pulak bila jumpa ko...haaha!!!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat