Monday, February 7, 2011

surprise!!!…

 

assalamualaikum semua….Smile with tongue out

sebentar tadi…dalam sibuk2 layan chat kat FB…

tiba2…ade makhluk x brape nak halus datang secara mengejut….pastu main gesek2 kat kaki aku pulak tu….meremang bulu roma aku…lg2 bulu kaki nih....dah la aku pakai suar pendek…duduk pulak sorang2 je dalam bilik….kat bilik lain pun kosong je….housemate sume x balik lg….aik…xkan petang2 nih ade jugak yg nak menyakat aku>??? pelik2?? aku tak tengok bawah pun…layan je….buat2 xtau….dia gesek lagi….haishhh…main kasar nmpak!!!….aku toleh ke bawah…Surprised smile...tadaaaa!!!....

DSC01658[1]     

 DSC01660[1]DSC01662[1]

image

n aku ke utarakan kisah nih di Sembang Faizal Fredley Dot Com…..mula la si Ujang nih buat kecoh….dia jeles kucing tu main gesek2 ngan aku….ngeee…Nyah-Nyah…aku suke…layan je…geli kaki aku dibuatnya…hahaha….tgk tu…akak LM pun nak buat2 bunyi kucing jugak……Laughing out loud..ok la…aku nak sambung manje2 ngan sayam baru aku nih…hehehe….Burungman…nih bukan jin tau…ini real punya kucing….

22 kata-kata blogger:

Wan Ahmad Izudean said...

tetiba ada kucing macamana tu leh masuk bilik?

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
entah le....dorang nih td..kuar x tutup pintu kot...terkejut aku...

Adi Zhaf said...

die bawak anak sekali tuh..bale tentere..bahaye haha =P

:: 3D ::

zaMir said...

@Adi Zhaf
mane ade...sekor je...dtg secara individu...hehe...nih kucing level 'remaja'...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..terfemes jap dlm entri ni..meaw..

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
woof!! woof!! anjing terlepas...tlg tangkapkan....errkkk...=P

Faizal Fredley said...

betol ker kucing tu...baik ko cek betol2...

zaMir said...

@Faizal Fredley
betul la FF...muka kucing tu dah familiar dah...selalu aku nmpak...tp kali nih tetiba je masuk tanpa diseru...hahaha...!!!...=P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia saja nak bg zamir ada sayam..sbb kat port kita zamir x der sayam lg..hik3

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
huhuhu...tu la...nak mrajuk la cmnih...nak manje2 ngan sayam baru je...huhuhu...errkk...=P

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh! mata ori tuh! XD

Scarlett O'Hara said...

Kucing tu buat teman tdo pun ok.Haiwan paling manja dalam dunia. Meow!!

zaMir said...

@FariehanIbrahim [LBC]
memang ori punya...xde main celup2...hahah...=P

zaMir said...

@Scarlett O'Hara
huhuhu..betul2...saya suka haiwan...=P

cik yatt said...

shomell kucin tu

zaMir said...

@cik yatt
ujang kate comel macam dia...hahah!!!...=P

SnowladieS said...

besnye join chat tuhh

SnowladieS said...

how to join group -.-

zaMir said...

@SnowladieS
g la join...sape2 je boleh join...asalkan dia blogger...hehe

niesz said...

ade org da blue+ yellow..hahaha..

zaMir said...

@niesz
ape tuh?? x paham?? kaler mata ke??

zaMir said...

@SnowladieS
klik la link tu...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat