Saturday, February 12, 2011

Hujung minggu yang busy…

assalamualaikum semua….Open-mouthed smile

apa khabar semua?? sihat?? selamat berhujung minggu…seronoknya boleh keluar jalan-jalan kan…huhuhu…aku tak boleh…sebab…nih--->

DSC01687

huhuhu….letih betul otak sekarang nih…baru je habis baca Kenegaraan…TITAS dan Hubungan Etnik belum habis lagi…macam mana nih?? esok dah nak ujian…aku nak tidur lena malam nih…nih pun curi masa kejap nak update blog…heheheNerd smile

  • SKP2101~Kenegaraan Malaysia
  • SKP2203~Tamadun Islam & Tamadun Asia
  • SKP2204~Hubungan Etnik
  • BBI2420~English For Academic Purpose
  • MGM3101~Principles of Management
  • ANT2001~Society & Changes

inilah buku-buku yang aku kena bukak untuk ujian 1 ni….kebetulan kawan room-mate aku lepak kat kolej lain kejap…aku pinjam woofer dia…pasang lagu kuat-kuat…aku nih bukan jenis yang boleh belajar dalam keadaan sunyi sepi…hehehe…nanti aku tertidur bila sunyi-sunyi nih….faham je la…baca buku yang jenis-jenis sejarah & prinsip…siapa tak bosan kan??…buku pasal DEB tu sebenarnya untuk assignment subjek Kenegaraan Malaysia…aku buat tentang transformasi DEB(Dasar Ekonomi Baru) kepada MEB(Model Ekonomi Baru)…errrkkk…haha…

DSC01682DSC01680

aku baru habis baca buku Kenegaraan…lepas asar nih..aku nak sambung lagi untuk TITAS dan Hubungan Etnik…doakan aku tak tertidur ye..huhuhu…Be right back

29 kata-kata blogger:

Wan Ahmad Izudean said...

good luck zamir..
aiseh..aku kenegaraan satu pun dah letih otk dah!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good Luck :)

MIA said...

selamat study ! ;)

arep_lockermonth said...

gud luck yer encik zamir!hehe

princess laila said...

wahh.penat nih nak prepare otak.heh2~ nyway,gudluck keyh :)

wat tol2 tw ^_^

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
hahaha...aku nih lagi la...dah lebur dah otak nih...=P

zaMir said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
thanks atul....=p

zaMir said...

@MIA
doakan selamat hingga ke penghujungnya...=P

zaMir said...

@arep_lockermonth
makasih arep....=P

zaMir said...

@princess laila
huhuhu....tgh struggle nih...nak tak nak kena jugak....gila dah ni...=P

MIA said...

insyaallah boleh. fighting ! HAHA

padlie said...

Selamat study..
Ada paper kenegaraan? Dulu blajar time matrix je..

zaMir said...

@MIA
sedang diusahakan...hehehe..=P

zaMir said...

@padlie
sekaran gdah takde kat matrik....ada ka u pulak...sume wajib ambik rasenye...

eqbalzack said...

Good Luck zamir...all the best! student UPM boleh!

Faizal Fredley said...

hubungan etnik dan titas kacang jer zamir..hahah..aku dah lepas dah...

zaMir said...

@eqbalzack
terima kasih abg eq...yeah!!! student UPM boleh!!! =P

zaMir said...

@Faizal Fredley
grrr....dah2...g main jauh2!!...jangan kaco aku nak study nih....=P

raha hanym said...

zamir ooooi !!

haha !gle ahh kaw..
direct 3 skali ?
aq esok KENEGARAAN jek..
tuh pun ta hbes agy..aduiii~

neway.. na cakap.

JANGAN TIDO !!!!

zaMir said...

@raha hanym
nak x nak kne ambik jugak...gila dah nih...

raha hanym said...

@zaMir
haha,,mmg mengila-kan >>

gud luck naa ~

EzuWan Ilias said...

hubungan etnik ada test ae???dasyat U ko nie...kenegaraan ok2 jew..90% sama mcm sej sekolah dulu..

Solihin Zubir said...

heheh.. sgt kasihan..
xpa2.. bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian..
gud luck ok!
all da best!

zaMir said...

@raha hanym
hahaha...baru balik dari exam nih....letih x hengat!!!...=P

zaMir said...

@EzuWan Ilias
tu la psal...nak x nak kena la ambik jugak...wajib tu....

zaMir said...

@Solihin Zubir
betul tu....mesti susah2 dulu....xkan tiba2 nak senang pulak kan??...hehe...

raha hanym said...

@zaMir haha.. bguih2..
cmna??
cepat2! na laporan ! haha

zaMir said...

@raha hanym
laporan penuh bakal menyusullltggu abis semua dulu...heheh.....=P

Admin said...

nak tgk assigment tu ble tak?ngeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat