Friday, February 11, 2011

Ubat gigi rase masin???

assalamualaikum semua….Hot smile

pagi jumaat yang sungguh tenang…yeah!! takde kuliah langsung hari ni..tapi malam nih ada kelas gantian…grr…huhuhu..ahad nih ada 3 paper untuk ujian 1…gila-gila…Sad smile

pagi tadi time aku gosok gigi…guna la ubat gigi baru nih…yang lama dah habis…tengah mamai-mamai tu..terus aku tersedar!!! apasal ada rasa masin nih???? cepat-cepat aku ludah….tengok kat ubat gigi nih…hhmmmm…patut la pun….ada campuran garam bukit….huhuhu…terkejut aku dibuatnya…sebelum nih aku pakai yg jenis biasa je..yang kayu sugi punya…hahaha….ok la…tak berapa nak masin sangat la…ada rasa sikit-sikit je….Smile with tongue out

DSC01676[1]

20 kata-kata blogger:

missSenget said...

mcm best je..dari mamai, terus bulat mata..

pakai ubat gigi darlie, rasa manis..xbest lgsg..!

nazirulhazwan~ said...

err, aku pakai kayu sugi jer, tak pakai ubat gigi.hahaha

zaMir said...

@missSenget
hahaha...x senget dah...terus segar....=P

zaMir said...

@nazirulhazwan~
ye ke??? bukti??

Ujang9897 said...

lain kali pakai CNI punya..hehe

imah said...

aku pakai codomolion jer ^^

Wan Ahmad Izudean said...

guna sessodyne je! ERK!

zaMir said...

@Ujang9897
tau la ko nih 'duta' CNI...hahaha....

zaMir said...

@imah
imah...patut la gigi ko macam gigi biawak comodo je....hahaha!!!! errkkk...gurau je...hehe...=P

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
ye ke din??? aku tengok ko pun pakai colgate je....sensodyne mahal la...

victoria said...

Muy bueno Zahir..Me has echo reir con tanta pasta
Abrazos Victoria

arep_lockermonth said...

pakai ubat gigi mcm nih! boleh buat mata segar!huahaha :P bulat mata mata sebab terkejut,,haha

zaMir said...

@victoria
did u mean pasta?? oh, sorry...it's not a pasta...but a toothpaste with salty taste....containing rocksalt..

zaMir said...

@arep_lockermonth
agak terkejut la...haha

padlie said...

salam kenal..
ni first time aku tengok ubat gigi ni.. (apasal teruk benor aku ni)

zaMir said...

@padlie
dah lame ade kat pasaran....hahaha...g la cari...try guna...

Izamir Ridzwan said...

ajar la buat smiley nih... nak jugak..

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
IR..nih post guna windows live writer....g cari kat laptop ade x??? kalau takde...download la...hehe...=P

logorithm said...

OMG I broke my wrist!!

I guna Colgate... gigi jadik kuat dan sihat! ;-)

So... rasa masin tuh Zamir boleh terima lah?

zaMir said...

@logorithm
ok lah...tak terlalu masin...ada la sikit2....takpe2...untuk kesihatan...haha...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat