Tuesday, February 22, 2011

MoU antara ZZ & FF telah dimeterai…

assalamualaikum semua….selamat petang…bukan malam kan???

hahaha…nih nak cerita sikit nih…petang tadi…aku dengan berbesar hati menerima jemputan khas untuk menandatangani perjanjian memorandum persefahaman (MoU) bersama FF…bukan Fara Fauzana ye…tapi FAIZALFREDLEY.COM untuk menjayakan dunia blogging kami ini…ini adalah hasil daripada perjanjian tersebut…kami berdua bersetuju untuk bertukar-tukar feeds untuk kepentingan bersama…

image

image

hahaha…yang uniknya…MoU ini tidak memerlukan tandatangan kami berdua seperti yang dilakukan olaeh badan-badan kerajaan…sebab INI ADALAH JANAAN KOMPUTER, TANDATANGAN TIDAK DIPERLUKANhehehe…ok..yang nih pulak adalah di blog aku…korang yang datang sini jangan segan-segan nak klik…

16 kata-kata blogger:

iqbalhakimi said...

cayalah..dah ramai yg mula buat change feed =)

imah said...

maju2.. zaman dah berubah, dunia dah maju..

zaMir said...

@iqbalhakimi
hahaha...sebelum nih x terfikir pun nak buat cmnih...=P

zaMir said...

@imah
betul tu imah...kne ikut perkembangan..hehe...

Adi Zhaf said...

wah2 ade mOu tuh =P

:: Diiktiraf Barat ::

zaMir said...

@Adi Zhaf
MoU pertama didunia yg x pakai signature....hahaha...=P

arep_lockermonth said...

nak buat jugak la!!kihkih!! tapi same siapa!!huhu!!


arepnakbebel: Mak Dara 1st Giveaway (GA)
arepnakbebel: THIS IS MY STORY
arepnakbebel: HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA (10 mac 2011)

zaMir said...

@arep_lockermonth
cepat cari sape2....=P

Izamir Ridzwan said...

betul2.. janaan komputer mna kena sign pon

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
haha..saje bikin gembak je IR...=P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best2..

Ujang9897 said...

hehe..good2..=)

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hehehe...suke2 je...=P

zaMir said...

@Ujang9897
errkkk...ape yang good tu??? =P

aleen aiden said...

INI ADALAH JANAAN KOMPUTER, TANDATANGAN TIDAK DIPERLUKAN

hahah.ayat common bila dapat surat. :P

zaMir said...

@aleen aiden
hahaha...saje je copy ayat tu...skang dah makin maju...senang je tipu...kan2??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat