Thursday, February 10, 2011

Teringat sewaktu aku mula-mula berblog..

assalamualaikum semua!!!…Smile with tongue out

segar sungguh kat luar tu…sejuk je pagi-pagi nih….rasa macam nak sambung tidur balik…hehe…kuliah pulak strat pukul 11 a.m….lambat lagi…errkk..ok la…tiba-tiba pagi nih aku teringat pulak sewaktu aku mula-mula buat blog dulu….menag sedih sangat-sangat…tapi aku merangkak slow-slow….rileks je….cara nak bagi kita nampak ialah join je segmen-segmen yg otai2 blogger buat…tak kira la apa pun…segmen bekenalan ke…segmen apa-apa je la..yg buatkan kita sentiasa ada idea untuk dikongsikan bersama-sama…Giveaway pun join jugak…tak nak lepaskan peluang yang ada…walaupun tak pernah menang apa-apa…Don't tell anyone smile

bila aku tengok balik kat Stats blog aku…kebanyakan hits yang aku dapat ialah daripada blog BEN ASHAARI…sebab apa?? sebab aku selalu join segmen yang dia buat….dia banyak tolong blogger-blogger baru macam aku ni untuk berblog sambil enjoy…takkan nak blogging ni serius je…siapa la yang nak datang kan.??Laughing out loud terima kasih banyak-banyak kat BEN ASHAARI sebab tolong promote kami semua…(blogger2 baru)

image

aku paling suka URL yang ke-2 tu….sebab kat situ BEN ASHAARI promote blog aku je…hehehe---> Bang..smart header blog .. Hot smilepunya la tinggi pageviews aku time tu…aku sendiri pun tergamam sekejap…baru bercadang nak tukar header…tiba-tiba terbantut pulak niat tu…huhuhuh…

image

aku memang suka warna coklat…hehehe…entah kenapa…sebab warna yang nampak natural kot…Thumbs up

kalau anda semua ada masa free…pergi la tengok video blog (vlog) nih….tak rugi pun…best2!!Green with envy---> http://www.1tube.my/video/1627/Santai-bersama-Ben-Ashaari--video-sharing-malaysia dalam video nih dia kata…trafik tu penting…hehehe…betul3!!! aku sokong sangat-sangat…Punch

26 kata-kata blogger:

bArdbOO said...

sy baru penah sekali je join segmen BA..mgkin lepas2 ni akan join lg...

Jom Lawat Blog Bardboo

lionteen said...

haah. trafik lionteen pun ade dtg dr ben ashaari :)

imah said...

trafic jam boleh ka bro?

Wan Fakhrul Rin said...

Best la Zamir. Keep on writing! Membe sekolah aku ni weh. Baik org nye :)

eqbalzack said...

blog kita, so kita punya suka zamir...warna coklat menarik...hehe

zaMir said...

@bArdbOO
rajin2 la join...nnt kita dpat macam2...

zaMir said...

@lionteen
majoriti kan???

zaMir said...

@imah
ape ko nih imah??? huhuhu...=P

zaMir said...

@Wan Fakhrul Rin
yup..same2 kita teruskan berblog nih....=P

zaMir said...

@eqbalzack
sokong2!!! kler coklat mmg best!! sejuk je rasenye...

zakiah said...

zamir... coklat warna org matanglah :p

zaMir said...

@zakiah
ape aku kesah...aku nak jugak...grrr..haahah...=P

Faztee Danisha said...

suke tgk blog ni..simple..moga sukses

arep_lockermonth said...

blog arep BA pernah promote..huhu..

zaMir said...

@Faztee Danisha
terima kasih ye...jenguk la sini selalu...

zaMir said...

@arep_lockermonth
seronok pulak bila kena promote...kan2??

arep_lockermonth said...

hehe :P thnx to him la sbb dia la follower arep meningkat time awal2 buat blog@

zaMir said...

@arep_lockermonth
tu la pasal...aku baru je nak masuk 3 bulan blogging...mmg tggi trafik bila kena promote...thanks to him sebab guide blogger2 baru nih...

arep_lockermonth said...

tahu tape! then sorang lagi yang betul2 aku respect abg eq~best ah kau sebab satu u degn dia!

zaMir said...

@arep_lockermonth
ramai dah blogger upm yg aku jumpa...sume baik2 belaka...friendly...staff2 kat sini pun ade yg blogger jugak..

arep_lockermonth said...

oh! yeke! hurmm..kat kolej aku! yang pernah jumpe..senior2 la blogger!

zaMir said...

@arep_lockermonth
haha...bagus la tu...ade gak jumpa...=P

arep_lockermonth said...

yup! tapi ade satu blogger tuh!best blog die! aku baru tahu yang die senior aku! tapi dia dah pergi praktikal!tak dapat nak jumpe!izamir ridzuan!kau kenal kan!

zaMir said...

@arep_lockermonth
kenal sangat2...x jumpa dia lg...nnt nak jumpa time balik kg...umah dia x jauh dr umah nenek aku...

arep_lockermonth said...

wah! untung la kau!

zaMir said...

@arep_lockermonth
hahaha...entah le..dpat jumpa ke x nnt...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat