Wednesday, February 9, 2011

apa yang blogger2 nih mengarut??

 

assalamualaikum semua….Hot smile

dah makan?? aku belum lagi nih…nih aku nak tunjuk feedback daripada pertanyaan aku kat SB tengah hari tadi sebelum ke kuliah….tengok ape respon diorang…huhuhu…

image

Man Yusoef…saje kasi complicated….eh2!! mana ada aku terkenal…yang famous kat UPM nih abg eq ja laSmile with tongue out….Taufiq Helios..sangat2 menyeramkan…aku tak boleh tidur malam…hahaha<---tipu…Just kiddingAzfar Roslan a.k.a Ujang…sungguh kejam!!! meh la kutuk depan2..dush3!!!Baring teeth smile….FF..tak baik buat cerita palsu nih….nanti kena cekup…<---apa aku mengarut nih??In love

24 kata-kata blogger:

Wan Fakhrul Rin said...

Giler la Zamir!! Ade stalker!! Wuuhuu.. tahniah2 :p

zaMir said...

@Wan Fakhrul Rin
errkkk...mane ade...dia blogger jugak...tapi blog dia x dapat dikesan....huhuhu...=P

Farhana Jafri said...

wow!! stalker!!! hahaha maybe dy nk tegur tp xbrani tkut xkne lyan... xpon anda dh femes!! yeay!! hahaha

jemput singgah sini http://farhanajafri.blogspot.com/ :D

nazirulhazwan~ said...

err, aku pon tak paham ape ko mengarut.hahah

Solihin Zubir said...

wah! dh ada org tegur..
mungkin si penegur tu segan nk tegur depan2 atau maybe takut silap org..
dats why dia tegur dlm blog je.. heheh.. positive! :D

Adi Zhaf said...

xde hal la tuh..janji malaysia menang tadi =)

:: Malaysia Menang ::

zaMir said...

@Farhana Jafri
tapi dia pun student kat upm jugak...huhuhu..

zaMir said...

@nazirulhazwan~
tak payah paham pun takpe naz...hahah...entah le...aku pun x paham..eerrkk..

zaMir said...

@Solihin Zubir
dia siap boleh bagitau lagi kaler ape baju yang aku pakai.....huhuhu...menakutkan...lepasnih kena pakai topeng la...haha...

zaMir said...

@Adi Zhaf
cayalah MSIA!!!!....=P

taufiq helios said...

haha..sakan hang ZZ :)

nub said...

aku ras tu bapok tu..

ang tau2 ja laaa upm ramai nyah. gahaha.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ramai yang kot peminat jo sering perhatikan kooooo.... dah lama dia ikuti perkembangan kooooo... alahhhh perkara sebegini abaikan ajerrr

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh seram gakkkk kalau mata meliarrrr tengokkkk kita ajerrr

zaMir said...

@taufiq helios
TH, jangan hang sentap sudah!!...=P

zaMir said...

@nub
uikksss....enakutkan tu....harap2 bukan la...mmg banyak..lg2 kat putr fud court yg selalu aku makan tu...

zaMir said...

@Afzainizam
biarkan je la.....nnt kalau dia nak tegur, tegur la kan...hehehe...=P

zaMir said...

@Afzainizam
tu la pasal....kat dalam nih kita duk sibuk bising2...tapi kat luar kita low profile...humble je...errkkk...haha

lionteen said...

ok la tu. ade org minat diam2 tu. msti slalu tgk dr jauh je. hahaha

zaMir said...

@lionteen
bukan minat...huhuhhu...cuma nampak secara live...hahha

imah said...

giler ar bro.. lain kali ko kena tengok kaki die cecah tanah or tak =P

eqbalzack said...

setakat hari ni abg eq org knal kat fakulti kesihatan je zamir...lecturer2 semua dah kecoh semalam...hehe

zaMir said...

@imah
ehhh...aku tak nampak dia langsung la..dia tinggalkan mesej kat shoutbox je....huhuhu

zaMir said...

@eqbalzack
hahahah...bagus la tu...abg eq student baru....cepat betu feymes...saya nih...hmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat