Thursday, March 31, 2011

Anda Berpelajaran, Berpendidikan???

Assalamualaikum semua….

Lama dah tak update blog nih…last update adalah pada ahad lepas…heehe…entah la…tiba-tiba mood nak berblog nih makin jauh meninggalkan tuan punya blog nih…errrkkk….haha…bukan apa…nak kata busy tu…tak la jugak kan….entah ape yang boleh buatkan aku malas nak update nih….

ok la….berbalik kepada tajuk nih….korang paham tak apa maksudnya??? cuba lihat gambar nih puas-puas…mula-mula aku gelak la jugak sebab cara dia tu…tapi…sebenarnya ada mesej disebalik tu..aku baru snap gambar nih tadi sewaktu di Sri Serdang….hehehe

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

vvvvv

vvv

v

DSC00010

pen marker dah nak habis…tak sempat nak tulis panjang-panjang….ni aku jumpa kat depan 1 kedai tu….tapi aku tengok sekeliling…takde pun tong sampah yang dekat…hehehe….

8 kata-kata blogger:

imah said...

ko jarang updated sebab nak final.. ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha...akak plg marah org letak puntung rokok pd pasu bunga..

me mizah said...

seronok post kau yg ni..haha

Ujang9897 said...

kau kan buang smpah..

IzudeanIzed said...

haha..pulak! yang orang tulis nie pun satu..bukanya kucing buang sampah..manusia kan? manelah nak nampak! apa kata die tulis sebesar alam!

qin said...

haha.lawak la org yg tulis ni.

arep_lockermonth said...

haha! untungla papan tuh kecik kalau besar mesti byk lagi bebelan~

ishiko said...

org brape nmpk tulisan tu.. sbb tu buang sampah kt situ gak kot, huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat