Sunday, April 3, 2011

Jam baru!!! Akhirnya ada jugak…

Assalamualaikum semua….

dah lama tak update blog nih rasanya…hehe…tiba-tiba rasa nak update pulak…semalam aku g Mid Valley…jalan-jalan melabur menghabiskan duit….hehehe….bila lalu kat depan kedai jam…nama dia Style Watch….satu kawasan dengan restoran kat level bawah tu,…

DSC00018

harga dia??? hurrmmm…murah je…function dia…ada thermometer…ada world time…macam-macam lagi la…korang tau last skali bila aku pakai jam??? hahaha….time aku form 4@5…tahun 2007@2008 ….tak sure bila….lepas tu tak pakai dah…sampai la time aku beli jam nih…

DSC00019

sangat selesa…terasa lain bila dah lama tak pakai jam..tiba-tiba pakai pulak kan….hehehe….sori…kualiti gambar tak seberapa…hehe….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat